COMITETUL EXECUTIV AL FRF VA DISCUTA ASTĂZI NUMIREA NOULUI SELECȚIONER AL ROMÂNIEI

Distribuie pe:

Membrii Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal vor discuta în ședința de astăzi propunerile Comisiei Tehnice pentru postul de selecționer al echipei naționale de fotbal a României.

Dezbaterea privind situația selecționerului echipei naționale de seniori este prevăzută la punctul 5 pe ordinea de zi a ședinței Comitetului Executiv al FRF, conform documentului intrat în posesia AGERPRES.

Propunerea sau propunerile Comisiei Tehnice a FRF, condusă de Mihai Stoichiță, vor fi înaintate președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

După anunțul de încetare a colaborării dintre FRF și Cosmin Contra, în urma nerealizării obiectivului de calificare a echipei naționale la EURO 2020, din grupele preliminare, în spațiul public au circulat în ultimul timp mai multe variante pentru postul de selecționer, cum ar fi antrenorul naționalei U21, Mirel Rădoi, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, sau antrenorul echipei FC Viitorul Constanța, Gheorghe Hagi.

Printre membrii Comisiei Tehnice care analizează variantele posibile se numără mai mulți antrenori precum fostul selecționer Cosmin Contra, Mirel Rădoi, Ion Geolgău, Miodrag Belodedici, Marcel Răducanu sau Dumitru Dumitriu.

Ordinea de zi a ședinței Comitetului Executiv al FRF, care are 9 puncte, mai cuprinde și validarea Deciziilor Comitetului de Urgență adoptate de la ultima ședință a Comitetului Executiv al FRF, discuții privind regulamentul național de licențiere a cluburilor și de fair play financiar, stabilirea modalității de distribuire a plăților de solidaritate efectuate de UEFA, aprobarea modificării calendarului competițional al competițiilor de fotbal în sală și dezbaterea și aprobarea modificării art. 12 din ROAF.

Ședința Comitetului Executiv al FRF este programată astăzi de la ora 12.00 și va fi urmată de o conferință de presă a președintelui federației, Răzvan Burleanu.

 

Lasă un comentariu