“NU PUTEM ÎNCEPE RECONSTRUCȚIA CU OAMENI CARE NU MAI AU NIMIC DE A FACE CU CE AR TREBUI SĂ DEVINĂ PSD”

Distribuie pe:

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat că reconstrucția formațiunii nu poate începe cu oameni care “nu mai au nimic de a face cu ceea ce ar trebui să devină acest partid”, precizând că este nevoie de “o garnitură politică nouă”.

“PSD nu își mai permite să își dezamăgească la nesfârșit electoratul. Trebuie să începem să promovăm o garnitură politică nouă, care să ofere o perspectivă credibilă, cu adevărat promițătoare”, a scris Fifor, luni, pe Facebook.

El a susținut că în PSD sunt mulți oameni buni “care au fost aici și au luptat și care pot fi promovați oricând în structurile de conducere ale PSD”.

“Nu sunt împotriva venirii sau revenirii unor oameni din afara partidului. Trebuie să fim deschiși către cei care pot aduce un plus în PSD. Cred că e nevoie, mai mult ca oricând, de o analiză profundă și onestă, de consultare și de dialog colegial, la toate nivelurile din partid și acesta trebuie să fie motorul relansării PSD”, a adăugat Mihai Fifor.

Întrebată în legătură cu prezența lui Gabriel Oprea la sediul PSD în seara alegerilor, președintele formațiunii, Viorica Dăncilă a afirmat, în noaptea de duminică spre luni, că liderii sindicatelor cu care s-au semnat protocoale de colaborare devin vicepreședinți cu drept de vot în Comitetul Executiv al partidului.

“Noi am făcut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Frăția, cu Uniunea Polițiștilor și Militarilor, am făcut cu mai multe sindicate, iar, prin aceste protocoale pe care le-am semnat, liderii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv Național. (...) Toți liderii de sindicate au funcție de vicepreședinte la nivel de Comitet Executiv Național. Am făcut cu cinci sindicate, deci avem cinci vicepreședinți”, a spus Dăncilă.

Lasă un comentariu