DE ZIUA NAȚIONALĂ, NU UITAȚI ARBORAREA TRICOLORULUI!

Distribuie pe:

Dacă anul trecut, de întâi decembrie, am sărbătorit Centenarul Marii Uniri, duminică, tot de 1 Decembrie, vom sărbători prima aniversare a istoricului eveniment din cel de-al doilea Centenar în care am pășit. La 1 Decembrie 2019, România Mare va împlini 101 ani.

Pentru a arăta, lumii și nouă, că ne pasă, suntem invitați să participăm în număr cât mai mare la toate manifestările care se desfășoară pe această temă. Și pentru a dovedi că suntem racordați permanent la eveniment, că-l prețuim și-l simțim ca atare, gestul cel mai la îndemână este arborarea Tricolorului la casele, instituțiile, apartamentele sau blocurile în care locuim. În acest sens, Primăria Târgu-Mureș pune la dispoziția cetățenilor, cu titlu gratuit, o mie de drapele.

Mureșeni și, îndeosebi, târgumureșeni, nu vă sfiiți să faceți acest gest, de 1 Decembrie, arătând lumii și vecinătății, că avem o țară, o istorie, un trecut pe care le prețuim, dar și speranța că România va prospera și va dăinui în veci, ca o voce distinctă într-o Europă a popoarelor unite.

 

Lasă un comentariu