IERNUT – CHEȚANI - LOTUL DE AUTOSTRADĂ, REALIZAT ÎN PROPORȚIE DE 82%

Distribuie pe:

Lucrările pe lotul Iernut - Chețani (17,9 km) al Autostrăzii A3, în județul Mureș, au avansat foarte bine în această vară. Antreprenorul este în continuare foarte bine mobilizat și lucrează cu peste 800 de angajați. Porțiuni extinse din acest lot au deja straturile de asfalt finalizate și se lucrează intens și la structuri. Procesul de realizare a lotului este de peste 82%, informează colegii de la tirnaveni.ro

Reamintim că, la începutul lunii octombrie, reprezentanții Asociației Proinfrastructură apreciau că gradul de execuție pe lotul respectiv era în jur de 78%, fiind de părere că, “deși progresul este unul foarte bun”, segmentul respectiv are șanse minime să fie finalizat în acest an, punctele critice fiind nodul Iernut și podurile peste Mureș de la Bogata. Aceștia solicitau CNAIR să finalizeze nodul de la Iernut, până în decembrie a.c., eliminând astfel “soluția temporară periculoasă”, respectiv giratoriul și trecerea la nivel cu calea ferată.

În altă ordine de idei, conducerea Proinfrastructură solicită noului ministru al Transporturilor să facă publice soluțiile și calendarul, vizând cei 310 kilometri ai Autostrăzii A8 Târgu-Mureș - Iași - Ungheni. (foto - proinfrastructura.ro)

Lasă un comentariu