HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE 2019

Distribuie pe:

Ultimă lună a acestui an este dominată de vise și planuri de viitor, cu toții fiind tentați de schimbări, însă astrologica.ro ne temperează și ne sfătuiește să avem răbdare, să nu uităm de realitatea imediată.

În funcție de zodie, fiecare dintre noi ar trebui să fim atenți la ce mai avem de făcut, tocmai pentru a fi pregătiți să ne îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus.

Berbec - Este o lună favorabilă pentru nativii implicați într-o relație la distanță, decembrie venind cu cadouri de suflet pentru ei, poate chiar cu reunirea cu persoana iubită. Celor singuri, această perioadă le aduce mai multă maturitate și responsabilitate, ceea ce însemnă că vor lua decizii cu maximă seriozitate. Luna decembrie este și un nou început pe plan profesional, dar și financiar. Se anunță vești bune, pentru că, în sfârșit, munca ta de până acum cunoaște rezultatele dorite. Ai energie și mai mult spor de muncă, iar asta îți va aduce multe beneficii. Cu toate că și cheltuielile vor fi mai mari în aceste zile, bugetul tău îți permite să te ocupi de toate, fără grija că vei rămâne cu buzunarele goale.

Taur - Pasiunea este cuvântul cheie în această lună, ceea ce înseamnă că vei trăi orice, la intensitate maximă. Ești foarte energic și afectuos, însă uneori trebuie să știi când e cazul să te oprești pentru a nu deveni sufocant cu partenerul de viață. În cazul nativilor singuri se anunță vești bune, aceștia prind mai mult curaj și pot trece la acțiune atunci când îi atrage cineva.

Te concentrezi mult pe sectorul financiar în această lună și profiți de delăsarea celor din jur pentru a ieși în față. Este un prilej bun de a te face remarcat, însă nu este o idee bună să o faci prin comparație cu greșelile altora. Apar oportunități de a evolua în carieră, dar poți întâmpina și dificultăți în obținerea lor.

Gemeni - Începi luna cu întrebări în ceea ce privește viața ta amoroasă și stabilitatea relației în care ești implicat. Cu toate acestea, datorită unei comunicări eficiente, problemele și neînțelegerile dintre tine și partener se pot evapora ca prin minune. Nu îți fie teamă să spui ceea ce crezi și ce simți, aceasta fiind salvarea ta. Pe plan profesional, luna decembrie va fi una extrem de agitată pentru tine, în special în cea de-a doua jumătate a ei. Trebuie să lași totul în regulă înainte de Sărbători, așa că volumul de muncă se mărește. Din fericire, vei primi impulsul de care ai nevoie, sub formă de primă sau cadouri de Crăciun. Pe lângă concentrarea și responsabilitatea de care trebuie să dai dovadă, mai există și momente armonioase și calde.

Rac - E posibil ca în luna decembrie să nu găsești un echilibru între viața sentimentală și cea profesională. Trebuie să iei unele decizii și să faci o alegere care trebuie atent gândită înainte. Acum, mai mult decât oricând, va fi vorba de compromisuri și nu îți va fi deloc ușor. Cel mai probabil va câștiga cariera ta, dar partenerul de viață sau viața ta privată va fi puternic afectată. Banii nu vor cădea din cer luna aceasta, însă ei vor veni, cu toate că trebuie să muncești mult pentru ei. Traversezi o perioadă favorabilă în carieră, și cu toate că nu pare așa, rezultatul se va vedea în curând. Ai parte de urcușuri și coborâșuri care mai de care mai bruște, însă au și ele rolul de a te aduce cu picioarele pe pământ când începi să te deconectezi.

Leu - Luna decembrie va fi presărată cu o mulțime de sentimente, astfel încât nici tu nu vei mai știi ce simți cu adevărat. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, e posibil să tânjești către altceva, ca apoi să regreți și să prețuiești mai mult ceea ce ai. Dacă ești singur, vrei să ai parte de aventuri, distracție și acțiune în dormitor. Încearcă să nu te joci cu economiile tale luna această și fii responsabil atunci când vine vorba de cheltuieli sau investiții. Banii pot veni cu ușurință în acest final de an, însă asta nu înseamnă că trebuie să îți bați joc de ei. Este foarte important ca anumite lucruri, cum ar fi situația ta financiară, să rămână doar pentru tine. În caz contrar, unele persoane din anturaj ar putea să profite.

Fecioară - Luna decembrie vine cu schimbări majore pentru tine, în ceea ce privește sectorul sentimental. Se anunță vești pe care nu le vei primi cu bucurie. Poartă o discuție serioasă cu partenerul de viață înainte de a lua o decizie, pentru că există șansa ca lucrurile să se rezolve pe cale amiabilă. Din punct de vedere economic, luna decembrie vine cu o stagnare pentru tine, dar asta e doar decizia ta. Ai strâns destui bani până acum și ai ajuns la concluzia că a sosit momentul să te mai și răsfeți. Mai mult de atât nu poți face, așa că încearcă să te și bucuri de beneficiile pe care le ai datorită muncii tale asidue. Cei dragi te susțin și chiar te încurajează să faci mai multe lucruri pentru tine.

Balanță - Pentru Balanță, luna decembrie va fi una tensionată pe plan sentimental, cu toate că nu acestea erau așteptările tale. Planurile pe care le aveai împreună cu persoana iubită ar putea să se ducă pe apa sâmbetei dacă nu există înțelegere din partea amândurora. Dacă nu respectați ceea ce v-ați promis unul altuia, cu siguranță viitorul vostru împreună este în pericol. Nativii singuri se bucură mai mult decât oricând de libertate. Pe de altă parte, luna aceasta ești pus pe plimbări, dar asta înseamnă cheltuieli mai mari. Cu toate acestea, reușești să îți organizezi eficient banii și să te încadrezi într-un buget pe care ți-l permiți. Îmbini utilul cu plăcutul și într-una dintre deplasările tale ai putea căuta oportunități profesionale. Astrele îți recomandă să fii mai relaxat și să lași grijile deoparte, măcar în perioada Sărbătorilor.

Scorpion - Dai dovadă de multă energie în această lună, lucru care face posibilă orice activitate pe care ți-o dorești. Fie că ești implicat într-o relație serioasă sau ești la început de drum, cert este că partenerul tău nu se va plictisi alături de tine. Încearcă totuși să nu pui acest sector al vieții tale în fruntea listei punctelor de interes, pentru că riști să pierzi oportunități grozave în ceea ce privește cariera ta. Pe plan profesional, ai parte atât de momente bune, cât și de unele neplăcute, însă reușești să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Cu banii nu stai rău, însă treci prin mai multe etape până să obții suma dorită. E posibil să fii tentat să faci o investiție pe care o aveai în plan de multă vreme, însă chiar și așa trebuie să mai ceri sfaturi în stânga și în dreapta.

Săgetător - Pentru tine, relația în care ești implicat va fi punctul tău de interes în luna decembrie. Nimic din ce se petrece în jur nu mai contează, ceea ce înseamnă că celelalte sectoare ale viații tale vor stagna o bună perioadă de timp. Dacă te concentrezi mai mult pe sentimente, luna decembrie va fi una extrem de fericită și vei putea spune că ești împlinit. Nu lua însă decizii importante în ceea ce privește finanțele. Dacă ai de gând să faci o investiție majoră, astrele te sfătuiesc să o amâni pentru perioada de după Sărbători. Ai putea fi tentat să cedezi în fața reducerilor pe care le vezi în toate vitrinele, dar ai face bine să te abții. Banii pe care îi vei cheltui acum nu îi vei mai recupera prea curând.

Capricorn - Luna decembrie nu va fi prea bună pentru tine, apar neînțelegeri cu partenerul sau piedici în cazul în care încerci să cucerești pe cineva. Nimic nu iese așa cum ți-ai fi dorit, însă asta nu înseamnă că trebuie să dramatizezi și să faci să pară că e un capăt de lume. Orice problemă se va rezolva în timp, dacă lași apele să se liniștească și nu pui paie pe foc. Nu te vor preocupa deloc banii în această lună, probabil pentru că nu duci lipsă de ei. Din punct de vedere financiar, stai destul de bine, ceea ce înseamnă că poți face daruri tuturor celor pe care îi iubești. De mult nu ai mai făcut astfel de gesturi, iar cu ele vei aduce bucurie, atât în sufletul celor dragi, cât și în sufletul tău.

Vărsător - O șansă extraordinară îți scapă pe nevăzute în această lună, iar asta înseamnă că persoana pe care o iubești ar putea să dispară definitiv din viața ta. Cineva a știut cum să îi câștige sentimentele, lucru care îți va aduce multe regrete. Chiar și așa, nu trebuie să îți pierzi speranța, întrucât astrele îți călăuzesc pașii spre o persoană specială, care te va face fericit.

Pe plan financiar, se anunță câștiguri substanțiale, însă ai grijă să cheltuiești banii cu cap. Fii chibzuit și, înainte de a-ți face mofturile, asigură-te că te achiți de toate datoriile pe care le-ai făcut în timp. Cu ce vei rămâne, vei reuși să te descurci de minune și vei sta și mult mai liniștit. În decembrie, e important să faci primul pas către o schimbare pe plan profesional, altfel te vei plafona și îți va fi greu să avansezi sau evoluezi în carieră.

Pești - Trebuie să ai mare grijă în această lună și să nu permiți celor din jur să se implice în viața ta personală. Dacă lași ca acest lucru să se întâmple, partenerul de viață va sesiza și nu va fi deloc plăcut pentru tine. Fie că sunteți la început de drum sau că aveți o relație de mult timp, cert este că nimeni nu va fi fericit dacă îi este violată intimitatea. Problemele cu care vă confruntați nu ar trebui să fie cunoscute decât de voi, mai ales în condițiile în care amândoi luptați să vă redresați. Dacă luna aceasta te zbați să câștigi mai mulți bani, atunci ai toate șansele ca acest lucru să se întâmple. Astrele sunt de partea ta și îți călăuzesc pașii în ceea ce privește studiile sau cursurile de aprofundare a cunoștințelor. Nu ar strica să îți fructifici un talent sau o pasiune pe care o ai, astfel încât să poți îmbina utilul cu plăcutul. Ce-i drept, va fi nevoie de multă muncă și multe compromisuri. 

Lasă un comentariu