INVITAȚIE LA COLIND!

Distribuie pe:

Am crescut, dar sufletul nostru tânjește spre o lume uitată de egocentrismul cuceritor și își caută oaza de liniște, locul în care cineva, sau ceva să-l reanimeze. Și unde fugim când ne e dor de copilul din noi? Acasă! Mai exact unde? În copilărie!

Îți mai aduci aminte primul mers la colindat? Prima față luminoasă care te-a primit nu doar în casa sa, ci și în suflet? Atunci ai avut parte de prima ta ceată, de primii tăi prieteni, de primele bucurii care dăinuie într-un colțișor din tine.

Noi ne-am amintit de acele  vremuri și ne-am format din nou o ceată care să îmbucure omul, căci veșnicia bucuriei poate fi ascunsă într-o clipă. Avem nevoie doar de o clipă trăită în adevăr ca să fim cu adevărat fericiți! Ceata e un amalgam perfect pentru un suflet mereu tânăr, pentru că în mijlocul ei găsești: viață, libertate, emoție, o casă și, mai ales, iubire.

Noi, Asociația Tineri pentru Tineri Mureș, alături de Liga Studenților din Cluj, venim să împărtășim pentru o clipă din felul în care trăim colindul pe 4 decembrie, la ora 19.00, la sala de spectacole a Ansamblului Mureșul. Intrarea este liberă!

Cunoscând că bucuria omului e omul, invităm pe fiecare mureșean alături pentru ca să ne bucurăm împreună!

Lasă un comentariu