PREMIEREA ANUALĂ A SPORTIVILOR MUREȘENI

Distribuie pe:

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș organizează Premierea anuală a sportivilor Mureșeni. Evenimentul este programat în 12 decembrie, ora 11, în Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu-Mureș.

Se vor premia sportivii legitimați DOAR LA STRUCTURILE SPORTIVE DIN JUDEȚUL MUREȘ, cu rezultate deosebite la campionatele mondiale, europene, balcanice, naționale, cupele mondiale, europene (SE PREMIAZĂ DOAR REZULTATUL FINAL - REZULTATELE PE ETAPELE DE CUPE NU SE PREMIAZĂ), jocuri universitare, la seniori, tineret, juniori și cadeți.

“Rugăm structurile sportive legal constituite să ne trimită rezultatele oficiale de la competiții naționale și internaționale, până joi, 5 decembrie, ora 14, la adresa de email: djst.mures@mts.ro sau pe suport de hârtie, la sediul instituției (str. Victor Babeș nr. 11, camera 201, fax 0265-21.60.25). Pentru verificare și confirmarea rezultatelor depuse, vă rugăm să ne comunicați adresele web sau contactele (federațiilor de specialitate). Unde este cazul trebuie să fim anunțați de către structurile sportive care au sportivi dublu legitimați”, preciza Rus Iuliana, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș. Domnia sa adăuga și că premierea sportivilor se va face pe bază de punctaj, elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului. Sistemul de atribuire a punctelor este în raport cu rezultatele sportive obținute doar la competițiile anterior menționate.

 

Lasă un comentariu