PREȘEDINTELE CONTINUĂ DISCUȚIILE LA PALATUL COTROCENI CU MEMBRI AI CABINETULUI ORBAN

Distribuie pe:

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit și luni cu premierul Ludovic Orban și cu membri ai Guvernului.

Conform agendei Executivului, la întâlnirea programată la Palatul Cotroceni au participat premierul Orban și ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu.

Săptămâna trecută, șeful statului s-a întâlnit cu prim-ministrul, cu vicepremierul Raluca Turcan, miniștrii Muncii, Violeta Alexandru, Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, și cu cel al Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș.

Iohannis a precizat ulterior că a fost informat despre situația din ministerele respective, despre planurile acestora și despre politicile publice pe care vor să le pună în practică.

“Am avut câteva discuții de lucru foarte bune cu premierul și cu miniștrii de linie. M-au informat despre situația găsită la ministerele lor, despre planurile pe care le au și despre politicile publice pe care vor să le pună în practică. Și vom continua seria discuțiilor”, a arătat președintele.

La rândul său, premierul Ludovic Orban a afirmat că “este firesc” ca între președinte și Guvern, “ambele ramuri ale puterii executive în stat”, să existe un dialog permanent și o colaborare.

Lasă un comentariu