“VOM SCOATE DE LA SERTAR TOATE INIȚIATIVELE LEGISLATIVE DEPUSE DE PNL ÎN PERIOADA GUVERNĂRII PSD”

Distribuie pe:

Secretarul general al PSD, senatorul de Olt, Paul Stănescu, a declarat zilele trecute, la Slatina, că în perioada următoare social-democrații vor fi foarte atenți la “derapajele” Guvernului PNL, iar în Parlament vor scoate de la sertar toate inițiativele depuse de liberali pe perioada guvernării PSD.

Stănescu a acuzat PNL de ipocrizie când susține că PSD a lăsat găuri multe, însă își permite să piardă un miliard de euro prin eliminarea supraaccizei la carburanți și a impozitării contractelor part-time.

“Sigur că am discutat (n.red.: la ultimul Comitet Executiv al PSD) și despre programul legislativ din următoarea perioadă. Ați aflat ce s-a întâmplat în Parlament cu recursul compensatoriu și ipocrizia guvernului liberal: ei spun că au găsit găuri foarte multe, dar tot în Parlament vor să elimine supraacciza la carburanți, contractele part-time, asta înseamnă aproape un miliard de euro. Câtă ipocrizie poți să ai: spui că nu ai bani, dar elimini niște taxe, faci niște lucruri, probabil că ei și acum sunt în campanie electorală. Eu cred că ei trebuie să gândească că sunt răspunzători de guvernarea țării la ora asta, că tot ceea ce au spus, că guvernul PSD a lăsat găuri - nu e adevărat, sunt doar chestiuni populiste lansate de PNL. Sigur că vom fi foarte atenți și vom taxa toate derapajele la nivelul Guvernului, iar în Parlament toate proiectele legislative depuse în perioada guvernării PSD le vom lua de la sertar și le vom pune pe masă să vedem dacă le mai susțin. Dacă nu mai susțin, probabil că electoratul se va gândi cu multă atenție la ce se va întâmpla în perioada următoare”, a spus Stănescu, într-o conferință de presă.

Secretarul general al PSD a subliniat că pentru PSD, Congresul de la sfârșitul lui februarie este cel mai important moment, pentru că noua conducere care va fi aleasă va fi pe următorii 4 ani și va conta foarte mult în ecuația jocului politic din țară. Potrivit sursei citate, în PSD au fost discuții referitoare la schimbarea siglei, a culorii, însă marea majoritate nu au fost de acord cu acest lucru. “Pentru că nu te poți ascunde după așa ceva, chiar dacă unii și-au mai schimbat și siglele și culorile... Va conta foarte mult calitatea umană, seriozitatea noastră și ceea ce vom reuși în continuare să facem pentru oameni”, a afirmat Paul Stănescu.

 

Lasă un comentariu