O ACTIVITATE BOGATĂ PENTRU LIGA PENSIONARILOR DIN REGHIN, LA SFÂRȘIT DE AN

Distribuie pe:

Anul 2019 a fost un an bogat în activități și diverse acțiuni desfășurate. Astfel, președintele ligii, dl. Vian Bonț, remarca faptul că a crescut numărul membrilor activi la aproape 700 de persoane care participă în mod susținut la activitățile organizate, din care amintim 8 martie, 1 octombrie, excursii de o zi sau două-trei: Lăpușna, Băile Figa, Colibița, Turda, Prislop, Deltă, București, Târgu-Mureș, Mănăstirile din Maramureș și Moldova, Iași, Ucraina (Cernăuți), concursurile de pescuit sportiv de la Goreni, Breaza, Mobila Dalin, cât și activitățile de club șah, table, remy.

Au avut loc numeroase schimburi de experiență la Alba Iulia și Sebeș, la Iași, la Fălticeni, la Iernut, sprijiniți de Liga Județeană Mureș și de autoritățile locale care ajută la programul de socializare a celor de vârsta a treia. Recent au avut loc două simpozioane la Casa Memorială Avram Iancu din Târgu-Mureș, de 1 Decembrie, cât și la castelul “Kemeny” din Brâncovenești, cu o lecție de istorie foarte apreciată de participanți.

Organizația de femei va susține la sfârșit de an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, un program de colinde la Mănăstirea Recea, la Căminul vârstnicilor Valea Izvoarelor, la Deda, cât și la Primăria Reghin.

De asemenea, vor fi primiți colindători la sediu, atât copii de la Casa “Maria”, cât și alte ansambluri corale.

La sfârșit de an, comitetul Ligii Pensionarilor Reghin urează tuturor membrilor, cât și colaboratorilor un “La mulți ani” cu sănătate și fericire și îi așteptăm în 2020 la programul de re-revelion în data de 11 ianuarie 2020, la restaurantul “Transilvania” Reghin.

 

Lasă un comentariu