FESTIVALUL NAȚIONAL STUDENȚESC DE DANS “PAȘI ÎN DOI”

Distribuie pe:

În perioada 16-18 decembrie, Casa de Cultură a Studenților Târgu-Mureș organizează cea de-a XII-a ediție a Festivalului Național Studențesc de Dans “Pași în Doi” - Director Festival, Luminița Praja.

Concursul include șase genuri de dans: Contemporan; Dans de caracter (rusesc, indian, spaniol, napoletan, chinezesc, polonez, unguresc, tribal); Show-revue (ex. Musical, cabaret, dans de revistă); Street dance - sincron (nu se admit battle-uri); Dans de modă (tango argentinian - escenario, salsa, bachata, kizomba, merengue); Inedit (ex. robotic, rock and roll acrobatic, west coast swing). Juriul va fi format din specialiști în domeniu, iar la final se vor acorda trofee și premii câștigătorilor.

La secțiunea GRUP: “Pași în 2 x 2...”, tema impusă este Aniversare.

Competiția se va desfășura la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, luni, 16 decembrie, începând cu ora 18, iar marți, 17 decembrie, de la ora 18, este programat Spectacolul de Gală și Festivitatea de premiere, la CUBA Libre.

Organizatorii își doresc să inițieze spectatorii în lumea diferitelor tipuri de dans, să atragă și să ofere publicului un spectacol-concurs de înaltă clasă. Sunt așteptați studenți din mai multe centre universitare din țară, aflăm de la directorul festivalului, Luminița Praja.

 

Lasă un comentariu