ÎNTÂLNIRE INTERACTIVĂ CU CONTRIBUABILII, PE TEME DE INTERES ÎN MATERIE FISCALĂ ÎN LUNA DECEMBRIE

Distribuie pe:

Marţi, 17 decembrie 2019, ora 14:00, în sala de şedinţe a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Mureş, din str. Gh.Doja, nr. 1-3, contribuabilii vor beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la:

- obligațiile declarative și de plată din luna decembrie 2019;

- noutățile legislative cu incidență fiscală;

- OG nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale;

- serviciile electronice oferite de ANAF şi avantajele utilizării acestora;

- cheltuielile cu deductibilitate limitată la calculul rezultatului fiscal;

- modalitatea de calcul al rezultatului fiscal.

La întâlnire vor participa specialiști atât din cadrul structurilor de asistență contribuabili cât şi din cadrul structurilor de inspecție fiscală, care vor prezenta situații concrete identificate, precum și modalitatea de remediere a deficiențelor constatate.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot înscrie prin   intermediul Formularului de contact de pe website-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Mureş organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme, iar aceștia pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere prin intermediul Call Center-ului ANAF, apelând numărul de telefon 031.403.91.60 sau prin accesarea listei întâlnirilor, disponibilă la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

 

 

Lasă un comentariu