GALA SPORTULUI LUDUȘEAN, EDIȚIA 2019

Distribuie pe:

Cu cele 14 echipe ale sale și cu cei 247 de sportivi legitimați, Clubul Sportiv “Mureșul”, din orașul Luduș, se situează pe primul loc în actuala mișcare sportivă de amatori din județul Mureș.

În Liga Elite și în Liga a V-a, clubul ludușean participă cu două echipe de fotbal seniori. Patru echipe de fotbal copii și junior, echipele de tenis de masă Juniori II și Juniori III, precum și echipa de baschet participă la campionatele școlare. Acestora li s-au adăugat, în anul 2019, două noi echipe, cea de handbal fete și cea de fotbal băieți, cu copii născuți în anii 2012 și 2013. Sunt avansate demersurile pentru reînființarea secției judo.

Datorită sprijinului financiar și logistic acordat de Consiliul local Luduș și de inimoși oameni de afaceri locali, clubul a reușit ca, în anul 2019, să nu perceapă nicio taxă de la sportivii legitimați pentru procurarea materialelor și echipamentelor sportive, remunerarea antrenorilor (toți licențiați B și C UEFA), efectuarea vizitelor medicale, transportul sportivilor la competiții și îngrijirea bazelor sportive.

La aceste deosebite rezultate, încununate de atragerea unui număr sporit de copii în practicarea sportului și a unui mare număr de părinți care să îi încurajeze, s-au referit domnii Ioan Orosfoin, președintele Clubul Sportiv “Mureșul” Luduș și Ioan Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș, în deschiderea Galei sportului ludușean, care a avut loc vineri, 20 decembrie 2019.

În partea a doua a galei, domnul Viorel Tripon, președinte al Consiliului de Administrație, i-a distins cu diplome pe antrenorii Ioan Orosfoian, Cosmin Botezan, Virgil Nicoară, Gabriel Rotar, Cristian Barbu, Papp Csaba, Cârpaci Szanto Alexandru, Adrian Oaneș, Feher Iuliu, Vasile Dobrău, Ciprian Cipăian și Roberto Rotaru, arbitrul de fotbal Teodor Rațiu, asistenta medicală Marioara Rațiu, îngrijitorul bazelor sportive Ilie Budușan.

Mulțumiri le-au fost adresate corespondenților mediei mureșene, invitaților de onoare Mircea Bucur, Ioan Teodor și Mircea Salomir, de la Asociația Județeană de Fotbal și Comisia Județeană de Arbitraj, reprezentanților Primăriei, Consiliului local, Instituțiilor de Învățământ din oraș, administratorului firmei Diana Trans, domnul Dee Gyula, societăților comerciale Zonix, Adimon, Ro Dacia, Ando Farm, Happy Serv, Copytech Computer, Poli Izo Construct, Bujobo, fără ajutorul cărora activitatea clubului ar fi fost mult restrânsă.

Tuturor participanților la gală și împătimiților spectatori de la întrecerile sportive, președintele Ioan Orosfoian și primarul Ioan Cristian Moldovan le-au urat Crăciun luminos și un An Nou cu sănătate și prosperitate. O urare specială a fost adresată Federației Române de Fotbal, Asociației Județene de Fotbal, Primăriei Luduș, care s-au angajat în proiectul de construire a unei noi și moderne baze sportive în orașul Luduș.

A treia parte a galei, cea de petrecere împreună, s-a încheiat în plăcuta atmosferă a cinei festive.

 

 

Lasă un comentariu