HOROSCOPUL ANULUI 2020

Distribuie pe:

Previziunile generale ale anului 2020 sunt favorabile tuturor zodiilor, astrologica.ro asigurându-ne că va fi un an plin de oportunități. Un an promițător în care și fericirea, și prosperitatea, și succesul vor fi prezente, însă toate acestea depind de alegerile pe care le facem. Iată, ce ne promit astrele în anul care vine:

BERBEC - Un an liniștit, fără turbulențe, în care majoritatea lucrurilor vor fi stabile. Pot apărea și schimbări semnificative, dar asta numai dacă le provoci tu, pe cont propriu.

Dragoste - Îți va fi bine dacă îți vei aminti să gândești înainte să vorbești. Acționând impulsiv, pierzi mult. Alege să rămâi cu partenerul cu care ai cele mai multe în comun.

Carieră și bani - Urci scara succesului, dar cu foarte multă muncă. Și nu neapărat la actualul job, iar roadele muncii tale le vei culege abia la toamnă. Nu te scalzi în bani, dar nici nu îți lipsesc. Dacă poți face și mici economii, e foarte bine.

Sănătate - Tratamentul contra oboselii este pentru tine mai mult timp petrecut în aer liber, cu prietenii, nu cu telefonul și laptopul.

TAUR Concentrează-te să menții ritmul și măsura de anul trecut. Nu mai trebuie să consumi energii suplimentare, doar bucură-te în liniște de victoriile obținute.

Dragoste - În sfârșit, este și în relația ta armonie! Schimbările subtile pe care le-ai făcut au fost bune, așa că mergi pe aceeași linie. Persoanelor singure li se recomandă să afișeze bună dispoziție, căci vor cuceri cu ea.

Carieră și bani - Tot anul vei fi ocupat, dar asta e de bine, mai ales dacă ai propria afacere. Dacă nu, e musai să cauți un job care să îți speculeze creativitatea. E cheia succesului tău.

Sănătate - Mănâncă echilibrat și practică o formă de mișcare, pentru că ai mare nevoie de un fizic și un psihic în cea mai bună formă. În acest plan, vei avea niște bătălii de dus.

GEMENI - În viața ta lucrurile se întâmplă repede, prea repede. Ai nevoie de timp ca să nu faci compromisuri pe care le vei regreta tot anul.

Dragoste - Viața ta amoroasă va fi foarte intensă anul acesta, dar nu te mai mulțumește faptul că actuala relație se bazează atât de mult pe sex. Cere-i partenerului direct și sincer ceea ce îți mai dorești.

Carieră și bani - Lucrează singur la proiectele pe care ți le propui, căci “combinațiile” te trag în jos. Nu funcționezi bine în echipă și te poți alege cu stres suplimentar. Nu îți face nicio grijă în privința banilor anul acesta. Vei avea suficienți, ba chiar și ceva în plus. Încearcă doar să păstrezi în echilibru balanța venituri - cheltuieli.

Sănătate - Obiectivul tău de a slăbi câteva kilograme nu va fi atins dacă nu pui preț și pe odihnă. Fără să mănânci și să dormi nu se cheamă că ții cură de slăbire, ci de îmbolnăvire!

RAC - Vei învăța multe lucruri despre tine observându-i pe ceilalți. Inspiră-te de la ei pentru a ajunge la cea mai bună variantă a ta.

Dragoste - Romantismul pe care îl vei afișa îl va lua prin surprindere pe partener. Se pare că știi ce vrei de la relația ta și ce ai căutat la ea.

Carieră și bani - O să cam ai conflicte la locul de muncă, dar nu războaie. Mai degrabă te vei afla în competiție aproape permanent cu câte cineva. Se știe că ești norocos la bani și nici anul acesta nu te dezminți.

Sănătate - Nivelul tău de energie va fi când sus, când jos. Pe tine doar inactivitatea te poate îmbolnăvi cu adevărat, dar asta nu se va întâmpla.

LEU - Energie, ambiție și progres personal. Acestea te vor caracteriza în 2020. Străduiește-te să rămâi realist, pentru că acolo este riscul cel mare.

Dragoste - Pot apărea mici probleme în relație, și dacă ești cu persoana potrivită, și dacă nu ești. Ai două soluții: ori repari, ori te retragi.

Carieră și bani - Prea concentrat pe carieră. Eforturile de a ieși în evidență au și părți bune, și părți rele. Vei stârni invidii. Anul acesta te pui pe economisit, pentru realizarea planurilor mărețe pe care le faci.

Sănătate - Cam impulsiv în anul 2020. Vrei lucruri noi, experiențe noi, dar toate acestea costă. Alimentația dezechilibrată, lipsa somnului și oboseala sunt calea cea mai scurtă spre epuizare.

FECIOARĂ - 2020 seamănă foarte bine cu 2019 pentru tine. Cu mici, mici deosebiri. Și viața socială, și cea profesională și personală, aproape că stagnează.

Dragoste - Ce funcționează, nu trebuie schimbat. Ce îți oferă confort, nu trebuie deranjat. Comunicarea cu partenerul nu e grozavă, dar dacă rezistați și așa, ce mai contează?

Carieră și bani - Vezi lucrurile la fel de clar, te concentrezi la fel de bine și demonstrezi la fel de ușor cât poți. Aptitudinile tale vor fi răsplătite. Știi foarte bine să te organizezi în privința cheltuielilor.

Sănătate - Poartă-ți de grijă în continuare, așa cum ai făcut-o și până acum. Doar așa vei preveni orice posibilă îmbolnăvire.

BALANȚĂ - Mai puține responsabilități în 2020 și mai mult timp pentru tine. Exact ceea ce îți doreai. Vei face mai mult ce îți place să faci decât ce ești obligat să faci.

Dragoste - Problemele trecutului rămân ale trecutului. Armonia din relația ta este rezultatul lecțiilor învățate. Anul acesta este anul marilor revelații.

Carieră și bani - Nu mai ai nimic de dovedit, nimănui. Toți știu că ești un profesionist. Acum va trebui numai să împărtășești și celor care vin în urma ta. Mai mult timp liber se transformă la tine în mai multe cheltuieli.

Sănătate - Nu i-ai acordat niciodată atenție, dar a venit timpul să o faci. Sunt destule lucruri mărunte pe care le-ai tot ignorat, dar acum ești obligat să iei măsuri.

SCORPION - Te vei simți eliberat și dornic să iei propriile decizii. Nu ezita să profiți de toată energia bună pe care o simți în jurul tău.

Dragoste - Te-a caracterizat întotdeauna pasiunea, dar în 2020 parcă mai mult ca înainte. Pentru relația ta, acest “amănunt” va aduce o schimbare importantă.

Carieră și bani - E posibil să vrei să îți schimbi jobul pentru că ți se pare... plictisitor. Ai dreptate, caută altul care să se potrivească abilităților tale. 2020 va fi un an relaxat pentru tine din punct de vedere financiar.

Sănătate - Ai nevoie de ceva care să îți accelereze metabolismul prea leneș, dar nu neapărat de medicamente sau suplimente alimentare, ci de sport.

SĂGETĂTOR Ești foarte încrezător cu privire la multe aspecte din viața ta, ceea ce te va ajuta să rezolvi multe probleme restante din 2019.

Dragoste - Singur sau într-o relație, anul acesta vei face o schimbare importantă. Acesta este cel mai bun lucru pe care ți-l aduce 2020.

Carieră și bani - Vei lucra mai mult, vei câștiga mai mult, vei fi apreciat mai mult. Cere să ți se ofere un proiect nou, pentru că îl vei duce cu succes până la capăt. Anul acesta vei avea mai mulți bani ca oricând.

Sănătate - Posibile mici probleme ale aparatului digestiv, dar nu îngrijorătoare. Și ficatul se va resimți în urma oboselii, deci atenție!

CAPRICORN - Vei îmbunătăți toate planurile din viața ta - viața profesională, personală și socială. Toate vor suferi unele transformări.

Dragoste - Te vei angaja într-o relație pe termen lung, pentru că a cam venit vremea. Chiar trebuia să duci lucrurile la nivelul următor.

Carieră și bani - Îți vor fi de mare ajutor clienții și contactele pe care le-ai realizat anul trecut. Te vor propulsa ca lider și vei fi recompensat pentru asta. Cu banii stai când bine, când mai rău, dar nimic care să te îngrijoreze.

Sănătate - Grija pentru interiorul tău nu ar trebui să scoată din joc grija pentru exterior. Vei realiza acest lucru și vei începe să iei măsuri ferme.

VĂRSĂTOR - Ești o surpriză pentru 2020! Vei fi mai direct decât te știe lumea, iar acest lucru te va ajuta să mergi mai departe și să ajungi... foarte departe!

Dragoste - Atragi oamenii ca un magnet cu spontaneitatea ta. Printre ei este și cel potrivit ție. Vine fie din trecut, fie din cercul de prieteni, dar sigur perspectivele se schimbă.

Carieră și bani - Demonstrezi seriozitate, iar asta îți crește mult cota. De aceea, nici când greșești nu bagă nimeni de seamă. Vei urca treaptă cu treaptă. Ce sunt banii pentru tine? Niște hârtii. Cu cât le acorzi mai puțină importanță, cu atât vin la tine într-un număr mai mare.

Sănătate - O problemă mai veche de sănătate se întoarce și trebuie luată în serios, adică să iei o decizie în privința ei și să o tratezi.

PEȘTI - De cum începe anul 2020, te și pui pe căutat aventura. Ești dintre cei care atunci când își propun o schimbare, o și fac, nu rămân la stadiul listei cu dorințe.

Dragoste - Pentru că viața socială îți va înflori, este foarte posibil să întâlnești partenerul ideal. Cu cât vei fi mai optimist, cu atât mai repede se va întâmpla.

Carieră și bani - Pentru că nu mai există plăcere în ceea ce faci, nu există nici randament. Analizează ofertele pe care le vei primi în a doua jumătate a anului.

Sănătate - Obiceiurile proaste îți afectează sănătatea mai mult decât crezi, chiar dacă deocamdată te faci că nu vezi. Cineva drag te somează să spui stop!

Lasă un comentariu