ÎNTÂLNIRE DE SFÂRȘIT DE AN

Distribuie pe:

După ce fiecare participant a sărbătorit în familie Crăciunul, pensionarii tipografi, invitați de Vasile Ormenișan și Marian Teofil, administratori ai SC TIPO CROMATIC SRL, și cu sprijinul lui Györfi Teodor, și el tipograf pensionar, și-au dat întâlnire la Restaurantul “Darina” din Târgu-Mureș, în ziua de 28 decembrie 2019. Au răspuns “prezent” 28 de pensionari, foști tipografi, cere au profesat meseriile de zețari, culegători, linotipiști, ambalatori etc. Cei doi administratori organizează aceste întâlniri cu tipografii pensionari, de aproape treizeci de ani, iar pensionarii tipografi participă cu mare bucurie.

La această întâlnire a tipografilor pensionari au fost prezenți unii pensionari mai vârstnici, ca Szekely Elisabeta, Ioan Suciu etc., dar și mai tineri pensionari ca Tovisi Andrei, Kiraly Iurian etc. În memoria celor dispăruți Andrei Ban, Mircea Cormoș, Zaicsek Edit, pensionarul Ioan Suciu a propus un moment de reculegere, după care a spus: “Aș vrea să le mulțumim colegilor noștri care păstrează această tradiție a întâlnirii anuale și să le dorim multă sănătate și “La mulți ani!”.

Lângă un pahar de vin bun și o mâncare pe măsură, pensionarii tipografi au depănat amintiri de pe vremea când erau mai tineri și în activitate.

Lasă un comentariu