SECVENȚE LUDUȘENE - COLINDE ÎN BISERICI ȘI LA CASE DE DRAGI ȘI BUNI CREȘTINI ROMÂNI - LA MULȚI ANI, CU SĂNĂTATE!

Distribuie pe:

În cele cinci parohii ortodoxe și în parohia greco-catolică din orașul Luduș, sfințiții preoți, corurile bisericești și obștile de enoriași, au vestit întregii comunități locale vestea că Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, cel fără de început și fără de sfârșit, între noi s-a născut. În noaptea Sfântă de Crăciun, dintre 24 și 25 decembrie 2019, precum și în următoarele zile de la Nașterea Domnului, în bisericile românești au avut loc concerte de colinde, cel mai cuprinzător fiind cel susținut, în ziua de 26 decembrie, de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, filialele Brașov și Prahova, ajunși la Luduș cu sprijinul monahilor de la Mănăstirea din satul vecin Găbud. La fiecare casă de români au răsunat colindele noastre de suflet creștin. La fiecare locaș de cult au fost cinstiți membrii corurilor bisericești. La Biserica protopopială, “Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, sâmbătă, 21 decembrie, a fost oficiată slujba de pomenire a ludușenilor eroi-martiri din Decembrie 1989, Leonte Nicolae Man și Rodica Cristureanu.

Luminate de această sinceră și creștinească urare, au avut loc luni, 30 decembrie 2019, întâlnirile tradiționale de sfârșit de an ale primarului Cristian Ioan Moldovan, cu oamenii de afaceri și șefii instituțiilor publice din orașul Luduș, cu salariații și angajații Consiliului local și ai Primăriei Luduș.

Mesajul întâlnirilor este acela că, la nivelul administrației publice locale, se acționează pentru binele public, în folosul contribuabililor și al întregii comunități locale, în respectul legilor României și al recomandărilor Consiliului Europei.

***

Cu speranța că ale noastre SECVENȚE LUDUȘENE, publicate cu generozitate în cotidianul mureșean “Cuvântul liber” și pe site-ul ludusonline.ro, au servit interesele tuturor ludușenilor, vă dorim LA MULȚI ANI, CU SĂNĂTATE! SĂ VĂ DEA DOMNUL TOT CE DORIȚI!

 

Foto:  

Primarul Ioan Cristian Moldovan împreună cu cetățeanul de onoare Eugen Onac, cu profesor Andreea Doboș și cu grupul “Glasul Mureșean”, din Târgu-Mureș.

Colindători ASCOR, în Biserica “Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din Luduș

 

Lasă un comentariu