HOROSCOPUL LUNII IANUARIE 2020

Distribuie pe:

Pentru prima lună a noului an, astrologica.ro ne asigură că vom avea parte de beneficii pe plan financiar și afectiv, iar relațiile cu familia se îmbunătățesc. Totuși, pentru unele din zodii, există riscul ca rudele să se implice mai mult decât ar trebui în problemele de cuplu.

BERBEC - În prima parte a lunii veți fi nevoit să faceți unele cheltuieli neplanificate, dar neapărat necesare. Vă sfătuim să lăsați nervii deoparte. Felul în care vă veți comporta va influența într-un mod pozitiv anumite persoane care, pe viitor, s-ar putea constitui în protectori. Este o perioadă ideală pentru întâlnirile cu prietenii și, în plus, aveți șansa să rezolvați o problemă de familie. În relația cu partenerul, s-ar putea să apară unele tensiuni din cauza unor rude sau prieteni care se vor amesteca în viața voastră.

TAUR - În partea a doua a lunii ianuarie veți primi o sumă neașteptată de bani din partea unei rude a partenerului de viață. Pentru această lună, se întrevăd succese în relațiile cu persoanele de sex opus. Este momentul rezolvării multor probleme în cuplu. Pe umerii dumneavoastră stau sarcini dificile, decizii importante și soluții salvatoare. O idee îndrăzneață prinde contur în mintea dumneavoastră și începeți deja să construiți un plan măreț la care vă gândiți demult.

GEMENI - Sunteți prea agitați și, din această cauză, riscați să faceți totul pe dos. În prima jumătatea a lunii ianuarie, v-ați putea planifica niște vizite. Este cazul să vă faceți planuri pe termen lung, mai cu seamă în ceea ce privește viitorul profesional și posibilitatea de a vă consolida poziția financiară. Stați foarte bine în plan financiar, ceea ce vă permite să vă cumpărați orice vă atrage, chiar și fără să aveți neapărat nevoie de acel lucru. La serviciu, s-ar putea să vă confruntați cu o problemă pe care nu ați mai întâlnit-o până acum și care vă depășește.

RAC - În luna ianuarie, aveți un simț foarte acut în ceea ce privește depistarea ocaziilor favorabile, însă ezitați în a profita de acestea. Deciziile din această lună pot avea efect pe termen lung, tocmai de aceea trebuie să fiți foarte atent la direcția spre care porniți. Un prieten vă va acapara întreaga atenție pentru o bună perioadă. Nu îl neglijați, căci prietenii sunt un dar foarte prețios al vieții. Este o lună însorită, și la propriu și la figurat, în care nu se pot petrece decât evenimente fericite.

LEU - În viața dumneavoastră vor avea loc importate schimbări în bine pe planul relațiilor sentimentale. În această lună beneficiați de o ușurință în comunicare. Aveți însă o lună mai agitată, cu fluctuații financiare, iar repercusiunile neliniștii se vor simți și în domeniul afectiv. Încercați să fiți mai detașat. Este foarte posibil ca în această lună să fiți mai dispus să luați apărarea câtorva apropiați sau colaboratori ori să puneți capăt unor conflicte mai vechi. Luna ianuarie predispune la restricții bruște, neașteptate, dar și la schimbări radicale.

FECIOARĂ - Veți pleca într-o călătorie, chiar dacă planurile dumneavoastră erau altele. Ar putea să fie vorba despre o călătorie neprevăzută în interes de familie. Merită să plecați la drum în luna ianuarie, chiar dacă aveți și altele în program, deoarece călătoriile au un rol major în rezolvarea unor probleme importante. Vi se propune o colaborare interesantă pentru dumneavoastră și din punct de vedere financiar. Gândiți-vă bine înainte să o refuzați. Această perioadă este prielnică relațiilor sentimentale, dar și concretizării proiectelor legate de cămin.

BALANȚĂ - În cursul lunii ianuarie veți pleca într-o vizită la prieteni, unde vă veți simți foarte bine și vă veți detașa de problemele cotidiene. Veți da dovadă de eficiență și disciplină. Aveți șanse mari să puneți la punct un plan de lucru pentru luna viitoare. Este momentul să vă concentrați mai mult asupra propriilor probleme dacă doriți ca dificultățile dumneavoastră să se rezolve cât mai repede. Inspirația vă va ajuta să depășiți cu ușurință orice potențial pericol care ar putea apărea la început de an.

SCORPION - Luna ianuarie poate fi benefică pentru dumneavoastră în materializarea speranțelor de demarare a unei afaceri. Ați putea pleca într-o excursie cu persoana iubită sau v-ați putea dedica activităților gospodărești pe care le-ați cam neglijat de o bucată de vreme. Provocările venite din partea unei persoane de sex opus vă impulsionează în mod pozitiv și vă fac să priviți viața cu optimism și mult curaj. Veți reuși să obțineți avantaje materiale de pe urma unei colaborări în cadrul unei afaceri.

SĂGETĂTOR - Feriți-vă să faceți afirmații prea radicale la adresa unor așa-ziși inamici. Veți fi puși în situația de a lua decizii importante. Ianuarie se anunță o lună grea, în care trebuie să faceți față multor sarcini dificile. Norocul dumneavoastră este că sunteți sprijinit în toate aceste eforturi. Este cea mai bună perioadă din an pentru a demonstra de ce anume sunteți capabili. Eforturile vor fi mari, dar răsplata nu se va lăsa așteptată. Dacă aveți în plan să plecați într-o excursie împreună cu partenerul de viață, vă sfătuim să nu ezitați.

CAPRICORN - Luna ianuarie este favorabilă rezolvării problemelor financiare, însă este recomandat să evitați speculațiile de orice fel. Aveți în față o zi favorabilă tratativelor și încheierii unor afaceri. Primiți un cadou sau chiar niște bani care vă vor îmbunătăți starea de spirit. Ați putea primi o veste de departe, de la o persoană care nu vă este tocmai indiferentă. Dacă în această lună sunteți în căutarea unui loc de muncă, este cazul să fiți perseverent.

VĂRSĂTOR - Este posibil ca în luna ianuarie să se accentueze o atmosferă tensionată în domeniul sentimental. Nu este însă cazul să vă demoralizați. Inspirația și inventivitatea vă pot aduce realizări în plan profesional. Aveți șansa să luați niște bani sau vi se oferă un contract pe termen lung. În prima parte a lunii, sunteți foarte preocupați de bani și ați face orice pentru a-i avea. Se caută soluții de ieșire din dificultate și se elaborează strategii noi. Vă aflați într-o formă deosebit de bună și ar fi bine să profitați de acest moment favorabil.

PEȘTI - Dacă nu veți reuși să vă controlați nervozitatea, există riscul să declanșați o ceartă de pe urma căreia nu ați avea nimic de câștigat. Aveți posibilitatea în luna ianuarie de a vă face aliați între colegii tineri de la serviciu, prin modul dumneavoastră de comunicare. S-ar putea ca în familie să apară tensiuni din cauza problemelor financiare. Nu vă lăsați demoralizat! Aveți ocazia de a vă pune în practică ideile, iar oportunitățile care se ivesc la serviciu vă vor face să vă simțiți mai optimiști. (L.P.)

 

Lasă un comentariu