“TÂRGUMUREȘENII DE BUNĂ-CREDINȚĂ ȘTIU CINE SUNT ADEVĂRAȚII DISCRIMINAȚI!”

Distribuie pe:

Claudiu Maior, consilier al primarului Dorin Florea, a anunțat joi seara, că mai mulți locuitori ai orașului și-au exprimat dorința în sensul organizării unui referendum local privind problema lansată în dezbatere de edilul Dorin Florea, în legătură cu responsabilitatea nașterii unui copil.

“După apariția în presă a comunicatului domnului primar Dorin Florea cu privire la necesitatea unei dezbateri publice privind responsabilitatea nașterii unui copil și pe fondul reacțiilor publice ale politicienilor, mai mulți târgumureșeni și-au exprimat dorința organizării unui referendum local. Deocamdată nu s-a luat nicio decizie, se analizează”, a precizat Claudiu Maior, consilierul primarului din Târgu-Mureș, într-o declarație de presă.

“La proteste înainte, la muncă înapoi! Unii muncesc și cer referendum împotriva celor care vor să huzurească pe banii copiilor, iar alții mâine protestează, revoltați că li se fură lenea! Cine să ne mai înțeleagă?! Am înțeles că mâine, o platformă civică Aresel din București dorește un miting la Târgu-Mureș! Vin aici să ne certe, pentru că am îndrăznit să spunem cu voce tare, tot ce alții șoptesc pe la colțuri. Înainte de proteste, le aduc la cunoștință că Primăria municipiului Târgu-Mureș s-a implicat în integrarea și dezvoltarea comunității rromilor, fiind una din primele primării din țară care a susținut și a investit în: școlarizare cu transport gratuit, formare profesională, ateliere de tâmplărie, construirea de locuințe cu toate utilitățile, baie comunală, asfaltarea drumurilor, biserică etc., singura condiție fiind ca aceștia să meargă la lucru și să își ducă copiii la școli”, a scris Claudiu Maior, pe Facebook.

“Știm cu toții de Centrul Rozmarin, unde zilnic peste 100 de copii sunt aduși de acasă cu transport gratuit, spălați, hrăniți (două mese pe zi), școliți, supravegheați și îndrumați, iar apoi transportați din nou acasă. Vi se pare normal ca un adult sănătos să stea acasă, în vârful patului, trăind după alocațiile copiilor, în timp ce alții muncesc cel puțin 8 ore/zi plătind contribuții sociale? Vi se pare normal ca femeile care își doresc copii să muncească și să respecte protocoale de sănătate, în timp ce alte femei, la fel de apte de muncă să stea acasă, pe banii statului, aducând pe lume copii de care să nu mai aibă grijă nimeni și să-i trimită la cerșit?! Sunt convins că târgumureșenii de bună credință știu cine sunt adevărații discriminați!”, susține Maior.

Cunoscutul fost actor târgumureșean Florin Zamfirescu îl susține pe primarul Dorin Florea, care a șocat opinia publică în această săptămână:  “Mă raliez declarației primarului din Târgu-Mureș, cu privire la indemnizațiile pentru copiii celor care trăiesc doar din acestea, care, în loc să muncească, mai fac un copil, și nu sunt de acord că am putea sa fim acuzați de discriminare, nici eu, nici domnia sa! Nu sunt de acord să sprijinim ne-munca, lenea și impostura și nu mă poate acuza nimeni de asta. Se tot vorbește despre tăierea pensiilor unor personalități. Vreți să faceți asta ca să încurajați lenea, furtul și hoția?”, a postat actorul Florin Zamfirescu, citat de wowbiz.ro.

 

Lasă un comentariu