MOȚIUNEA DE CENZURĂ A FOST SEMNATĂ DEJA DE TOȚI PARLAMENTARII PSD ȘI UDMR

Distribuie pe:

Moțiunea de cenzură pe care PSD o va depune în Parlament, după ce Guvernul a anunțat că își va angaja răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin, a fost deja semnată de toți parlamentarii social-democrați și de cei de la UDMR, a anunțat, luni, deputatul PSD Olguța Vasilescu.

Întrebată într-o conferință de presă, la sediul central al partidului, câte semnături a strâns PSD până în acest moment pentru moțiunea de cenzură, Vasilescu a spus: “Din câte știu eu, toți colegii noștri au semnat. Și cei de la UDMR, da. Vor susține această moțiune de cenzură”.

Olguța Vasilescu a mai spus că social-democrații vor negocia “cu toată lumea” pentru a strânge numărul de voturi necesar, astfel încât moțiunea de cenzură să fie adoptată în Parlament.

“Toți parlamentarii care doresc să dea jos acest Guvern, care, iată, în trei luni a reușit să anuleze toate măsurile bune luate în ultimii ani de zile, toți parlamentarii care doresc să voteze moțiunea sunt bine veniți”, a menționat ea.

Deputatul PSD a afirmat că moțiunea de cenzură nu se va axa doar pe sancționarea “unui abuz al Guvernului Orban, care dorește să schimbe regulile în timpul jocului”, ci și pe necesitatea demiterii, ca urmare a proastei guvernări.

Lasă un comentariu