,,LIDERUL, IMPORTANȚA ȘI ROLUL LUI”

Distribuie pe:

Sindicatul din Învățământ “Spiru Haret” Mureș - președinte prof. Rezi Maria, a organizat, zilele trecute, la Sovata, cursul cu tema ,,Liderul, importanța și rolul lui”. Formator a fost Simion Gheorghe de la Institutul de Educație și Studii Sindicale a CNSLR-FRĂȚIA.

Au fost prezenți 29 de lideri de sindicat din județul Mureș, membrii Biroului Executiv județean, ai Birourilor zonale și cei ai Comisiei de cenzori.

Printre invitați s-a aflat și prof. Claudiu Bândilă - inspectorul școlar general de la IȘJ Mureș, precum și Călin Cociș - președintele Uniunii Județene CNSLR-Frăția.

,,UNIȚI SUNTEM MAI PUTERNICI”

Cursul s-a bucurat de o apreciere deosebită: ,,Liderul și importanța lui” a fost cel mai distractiv program serios de teambuilding la care am participat. Trainerul Gheorghe Simion ne-a introdus într-o atmosferă foarte plăcută, creativă și stimulativă. Mi-a plăcut, sincer! Un curs interesant, captivant, care te pune pe gânduri, să te autoevaluezi, să cauți în tine soluția care poate aplana sau rezolva o problemă sau un conflict. Pe lângă timpul pe care l-am petrecut, foarte interesant, am plecat cu convingerea că vom fi solidari și vom găsi de fiecare dată răspunsul la întrebările: de ce, ce, pentru ce, și cu un nou câștig, acela de a fi un profesionist mai bun. Mulțumim trainerului și organizatorilor!”, spunea Florina Anghel.

“Foarte frumos spus. Un curs deosebit, care ne-a pus să reflectăm la «eul» din noi, să facem un stop în viața noastră alertă și obiceiurilor nesănătoase, să dăm reset și să începem schimbarea noastră în bine, atât pe plan fizic, cât și spiritual. Mulțumim organizatorilor și dlui formator”, preciza Adriana Friciu.

Până la sfârșitul anului, toți cei 160 de lideri vor urma cursul, aflăm de la prof. Rezi Maria, președinte al Sindicatului din Învățământ ,,Spiru Haret” Mureș.

Lasă un comentariu