ÎMI VINE GREU SĂ VĂD CUM UNII STAU CU MÂNA ÎNTINSĂ…

Distribuie pe:

Îmi amintesc de bunicii mei, muncind din greu la vârsta de peste 80 de ani, pentru a-și apăra mândria și demnitatea, după grele suferințe create de instalarea unui regim odios. Acesta este motivul pentru care îmi vine foarte greu să văd cum unii stau cu mâna întinsă, așteptând veșnice pomeni.

La fel sunt și o parte dintre politicienii care mă critică, mă acuză și chiar mă jignesc în permanență. Dar îmi pot explica acest comportament al celor care și-au găsit o meserie în cea de politician și pe care o apără cu strășnicie, nefăcând nimic, fiind doar vocali, de dimineața până seara, în studiourile de televiziune.

Numărul impresionant de susținători ai mesajului meu dovedește că populația este interesată de soarta acestei țări, în contradicție uriașă cu cei care mă critică și mă etichetează în toate felurile, arătând, pentru a nu știu câta oară, nu doar că nu-i interesează părerile cetățenilor sau necazurile lor, dar le și ignoră.

Susțin în continuare că unei legi trebuie să-i fie urmărită eficiența, deoarece, de multe ori, o lege are și rolul de a schimba mentalități, de a educa, dar și de a descuraja anumite practici.

Lasă un comentariu