MARCEL CIOLACU VREA CA PNL SĂ RETRIMITĂ LA COMISII LEGEA PRIVIND ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE

Distribuie pe:

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că propunerea legislativă a PNL privind eliminarea pensiilor speciale este neconstituțională și că liberalii ar trebui să o retrimită la comisii, pentru a fi modificată, după discuții cu cei vizați de modificările legislative.

Președintele interimar al social-democraților a afirmat, la Realitatea Plus, că „anomalia", în România, este că nu poți să ai pensie mai mare decât ai avut venituri în timpul activității și că așa ceva nu există nicăieri în lume.

„Să iasă PNL la microfon, să recunoască că au făcut electoral acest proiect de lege și eu vă garantez că în două săptămâni vom avea un proiect de lege bun. (...) Există soluții. Dacă vor să modificăm această lege, să nu aprobăm o lege neconstituțională - știe toată lumea că legea care este propusă de PNL este neconstituțională, să vină frumos la microfon, să ceară retrimiterea la comisii și în două săptămâni să venim cu o lege, după ce am avut discuțiile cu toate categoriile. Nu poți să spui că pensiile de serviciu ale militarilor sunt pensii speciale, nu poți să faci un atac la baza statului român. Vrem supremația legii. Nu poți fără independența judecătorilor și a procurorilor", a precizat liderul PSD.

Lasă un comentariu