FELICITĂRI, DOMNULE PRIMAR DORIN FLOREA!

Distribuie pe:

Meritați respectul și aprecierea noastră pentru curajul de a spune lucrurilor „pe nume", de a susține cu argumente bine întemeiate anumite realități delicate, pe care cei mai mulți dintre „aleșii noștri" se fac că nu le văd, nu le observă sau, mai trist, devin ipocriți, condamnând nejustificat pe cei care au verticalitate și spun ceea ce gândesc.

Suntem cu totul de acord că sporirea natalității, cu orice preț, nu este o prioritate a României actuale. Foarte bine afirmați că „aducerea pe lume a unui copil ar trebui să fie o mare responsabilitate într-un stat civilizat". Dorim copii care să trăiască într-o familie normală, bucurându-se de căldura căminului, de afecțiunea părinților. Dorim copii care să se bucure de anii copilăriei, să nu cunoască frigul, foamea, agresiunea fizică sau verbală, ci să urmeze cursurile școlare, să aibă parte de o bună educație încât să poată face diferența dintre ceea ce este bine și ceea ce este rău. Nu vrem să devină cerșetori, hoți..., dimpotrivă, să prețuiască munca cinstită, care să le aducă aprecierea celor din jur.

Este pe deplin întemeiată propunerea domnului primar ca alocațiile pentru copii, care, de fapt, provin tot din munca noastră, să fie acordate pe baza unei temeinice anchete sociale, pentru ca aceste venituri să nu fie folosite (așa cum se întâmplă în foarte multe cazuri) pentru țigări, cafele, băuturi alcoolice.

E regretabil faptul că cei mai mulți dintre politicienii noștri se complac în mediocritate, în compromisuri de tot felul, urmărindu-și doar interesele personale, fără să se gândească la prezentul și viitorul nostru, al urmașilor noștri, la România de mâine.

Aveți deplină dreptate, Domnule primar, românul, maghiarul, țiganul, corect, cinstit, muncitor, responsabil gândesc la fel.

Lasă un comentariu