PREFECTUL JUDEȚULUI MUREȘ, MARA TOGĂNEL, CĂTRE REPREZENTANȚII INSTITUȚIILOR DECONCENTRATE

Distribuie pe:

Marți, 28 ianuarie, a avut loc ședința Colegiului Prefectural al Județului Mureș. Ordinea de zi a cuprins Raportul de activitate al Inspectoratului Teritorial de Muncă Mureș pentru anul 2019, Informare privind Implementarea Strategiei Naționale Anticorupție de către Serviciul Județean Anticorupție Mureș, precum și Raportul de activitate al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mureș, pentru anul 2019.

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, i-a îndemnat pe toți reprezentanții instituțiilor deconcentrate din județ să dea dovadă de profesionalism și deschidere în relația direct cu cetățenii.

“Cred că este foarte important ca și în anul 2020 să conștientizăm că fiecare dintre instituțiile reprezentate în această sală are contact nemijlocit cu cetățeanul, iar mureșenii așteaptă de la noi o atitudine profesionistă și constructivă în rezolvarea problemelor.

Vă îndemn, așadar, să dați dovadă de eficiență și deschidere față de mureșeni, respectând în același timp legea. Vă doresc succes în toate activitățile din acest an”, a afirmat prefectul județului Mureș, Mara Togănel.

Lasă un comentariu