ASOCIAȚIA CASA DE AJUTOR RECIPROC A PENSIONARILOR DIN TÂRGU-MUREȘ A ORGANIZAT RE-REVELIONUL

Distribuie pe:

La cererea unor membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Târgu-Mureș a fost organizat un nou Revelion pentru o parte dintre ei. Manifestarea a avut loc la Restaurantul „Darina" (Complexul „Dacia" din Tudor), în ziua de 28 ianuarie 2020.

 Cu această ocazie s-au înscris, așa cum ne-a informat economistul Szász Emeric, președinte al acestei asociații, în jur de 200 de persoane. Și mai trebuie să menționez că această asociație  a ținut să organizeze acest Re-Revelion, știind că anul trecut a obținut rezultatele cele mai bune din ultimii zece ani.

Oamenii s-au distrat și au dansat pe muzică interpretată de o formație din Sângeorgiu de Mureș, avându-i ca soliști pe Szabo Harieta, Szabo Arpad și Andrei Gabor. Eleva Daroczi Andrea, de numai zece ani, a interpretat frumoase cântece, iar pentru prestația ei de foarte bună calitate a fost răsplătită de către consiliera asociației, Ileana Morent, cu câteva cadouri. Tot acum, la această manifestare, a fost sărbătorită, având ziua de naștere, Ibolya Boariu care a primit din partea conducerii asociației un frumos buchet de flori.

A fost o seară frumoasă, membrii asociației distrându-se și uitând de necazurile vieții.

Se cuvin adresate felicitări celor care au organizat acest Re-Revelion pentru acești pensionari.

Lasă un comentariu