EXPERȚII AU DECIS CINE E VIITOAREA REGINĂ DE LA MELBOURNE: „AM VĂZUT-O PE JUCĂTOAREA CARE VA CÂȘTIGA AUSTRALIAN OPEN 2020"

Distribuie pe:

Simona Halep este considerată favorită la câștigarea Australian Open 2020 de către un reputat jurnalist american, după demonstrația de forță din semifinalele competiției. Expertul în tenis, de la The New York Times, Christopher Clarey, a fost încântat. „Cu riscul de a cădea pradă informației recente, trebuie să mă gândesc că tocmai am văzut-o pe jucătoarea care va câștiga Australian Open 2020. Simona Halep a savurat lupta, punct cu punct. A distrus-o pe Anett Kontaveit, 6-1, 6-1, și a atins semifinalele", a notat jurnalistul de la The New York Times, Christopher Clarey, într-o postare pe pagina sa de Twitter. Concluzia reputatului jurnalist american a stârnit un val de comentarii și controverse, pe pagina sa de Twitter. Pe de o parte au existat persoane care i-au dat dreptate lui Christopher Clarey, dar, pe de altă parte, au fost și persoane care l-au îndemnat la calm: „Încetează să mai aduci ghinion oamenilor! Haha. Sper să ajungă în finală și să joace contra lui Barty. Ar fi haios", „N-a jucat încă în fața unei adversare puternice, de nivelul lui Kvitova", „Barty va fi întotdeauna subevaluată", „Hmmmm... Cred că Barty s-ar putea să aibă ceva de zis", au fost doar câteva reacții. Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-1, în 53 de minute, pe Anett Kontaveit din Estonia, locul 31 WTA și cap de serie numărul 28, calificându-se pentru a doua oară în semifinalele Australian Open.

Simona Halep - Garbine Muguruza

Halep va evolua, joi dimineață, nu înainte de ora 06:30, pe Rod Laver, în semifinale, cu spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA. Spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA și cap de serie numărul 30, în sferturile de finală ale Australian Open. În cealaltă semifinală se vor duela, tot joi, australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, și americanca Sofia Kenin, locul 15 WTA și cap de serie numărul 14.

 

Lasă un comentariu