HOROSCOPUL LUNII FEBRUARIE 2020

Distribuie pe:

Pentru a doua lună din acest an, astrologica.ro ne dezvăluie că gândurile noastre devin mai clare prin dialogul cu ceilalți și, în același timp, toate semnele zodiacale sunt stimulate, fiind dispuse să acționeze, realizând profit, stabilitate și putere din activitățile desfășurate.

Berbec - Luna aceasta, trebuie să încerci să găsești soluții la problemele cu care te confrunți în cuplu. Chiar dacă nu primești ajutor de la partenerul tău, este foarte important ca tu să faci tot ce îți stă în putință. Liniștea te va ajuta să iei decizia corectă.

Vei munci mult pentru a câștiga bani în plus și nu vei avea nicio clipă timp să te plictisești. Acceptă orice propunere ți se face, chiar dacă în unele cazuri nu vei primi cât te aștepți sau cât ai merita.

Atenție, există risc crescut de accidentări în această lună, dar și de îmbolnăviri provocare de indiferența ta față de sănătate. Încearcă să fii mai atent la programul tău, mai ales dacă ai un program solicitant la locul de muncă.

Taur - Februarie este o lună bună pentru tine pe plan amoros, așa că bucură-te de fiecare clipă. Fie că ești singur sau nu, ai toate șansele ca partenerul cu care ești sau cel pe care îl vei întâlni în această perioadă să fie alesul vieții tale.

Ai toate șansele ca în această lună să câștigi sume de bani de pe urma unor investiții mai vechi. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru a face afaceri de viitor, însă nu trebuie să aștepți rezultate imediate. Ești foarte activ datorită energiei pe care o ai și îți găsești tot timpul câte o preocupare.

Din cauza faptului că ești mereu în acțiune, riști să mănânci nesănătos și să ai probleme de digestie.

Gemeni - E posibil ca în această lună să fii atras de aventuri și experiențe inedite. Dacă ești angajat într-o relație stabilă, ai grijă să nu îți creezi probleme din cauza îndrăznelii tale. Dacă ești singur, urmează-ți instinctul.

Profesional, fie vei avea parte de o promovare, fie un proiect în care ai investit mult ajunge la final luna aceasta. Toate aceste fapte vor atrage după ele alte fapte, și nu vor fi deloc vești proaste. Automat, spre sfârșitul lui februarie, mai mulți bani îți vor intra în cont.

Este recomandat, deși nu te doare nimic, să mergi la medic pentru controale periodice de rutină. Nu sunt semne vizibile ale vreunei boli, însă analizele vor fi cele care vor decide. Nu se anunță vești proaste.

Rac - Viața sentimentală nu ți se va schimba deloc în această lună, mai ales dacă ești angajat într-o relație de ceva vreme. Dacă ești singur, mai ai o mică șansă să îi stârnești interesul unei persoane care vine tot mai des la locul tău de muncă.

Va fi o lună excelentă, atât profesional, cât și financiar, pentru că între acestea două este o legătură foarte strânsă. Nu te aștepta să primești vreo moștenire sau vreun cadou scump, însă fii pregătit să culegi roadele muncii tale.

Mai multă mișcare nu ar strica luna aceasta, mai ales dacă vezi că vremea începe să se îmbunătățească. Nu aștepta să treacă iarna pentru a alerga în parc, organismal tău are nevoie de cât mai multă activitate fizică. Dacă suferi de vreo afecțiune, nu o trata cu indiferență.

Leu - Între tine și partenerul de viață există o mulțime de neînțelegeri și știți amândoi acest lucru. Vorbiți mai deschis unul cu celălalt dacă vă doriți cu adevărat să depășiți această perioadă de cumpănă. Nu lăsați să vă afecteze probleme exterioare.

Ai toate șansele să câștigi mai mulți bani în această lună, însă înainte de a trece la acțiune trebuie să analizezi totul foarte bine. Nu ar strica nici să ceri sfatul cuiva cu mai multă experiență în afaceri.

Nu trebuie să îți supui corpul la tratamente inumane, chiar dacă te simți capabil de orice. Impune-ți limite, atât în programul de lucru, cât și în ceea ce privește alimentația. Ai impresia că nimic nu te poate doborî acum, însă viitorul este incert.

Fecioară - Traversezi o perioadă destul de agitată din punct de vedere sentimenatal, iar luna aceasta vei face tot ce îți trece prin cap. E posibil să îți creezi unele probleme din cauza faptului că acționezi impulsiv, însă din când în când este bine să scapi de restricții.

Luna aceasta, vei simți o îmbunătățire a finanțelor tale, însă vei fi luat de val și nu vei fi deloc pus pe economii. Indiferent de suma pe care o câștigi în plus, ții neapărat să te răsfeți și să faci acele lucruri de la care te-ai abținut până acum.

Ești foarte atent la sănătatea ta, poate chiar exagerezi uneori cu grija pe care ți-o porți zi de zi. Din când în când, însă, intri într-o stare în care nu îți mai poți controla poftele. Este bine să nu cazi în extreme, ci să îți găsești un echilibru.

Balanță - E posibil ca luna aceasta să fii tentat să îți trădezi partenerul, însă te vei opri ca să nu îi faci rău. După un așa test, ai face bine să îți reevaluezi relația și să iei o decizie cu privire la ceea ce vrei cu adevărat de la viață.

Trebuie să fii grijuliu cu banii pe care îi ai, mai ales dacă nu sunt atât de mulți cât ar trebui. Este foarte important să îți achiți facturile, dar și datoriile dacă este cazul. Nu te lăsa dus de val și nu face cumpărături impulsive.

Încearcă să te preocupe mai mult starea ta de sănătate, chiar dacă organismul nu îți transmite semnale de alarmă. Dacă îți cade părul sau dacă ai probleme cu dantura, caută să afli cauza, însă nu este cazul să te panichezi.

Scorpion - Poate avea loc un nou început pentru tine în această lună, o nouă relație te poate scoate din depresie. Dacă ești nemulțumit de partenerul tău, schimbă-l, chiar dacă sună dur. Dacă ești singur, caută aventura și distracția.

E posibil ca în această lună să ai parte de șanse de a avansa în carieră și de a urca pe scara socială. Chiar dacă rezultatele bănești nu se vor vedea imediat, acestea îți vor asigura viitorul.

Ai mai multă energie ca oricând și nu mereu iei decizia corectă de a o consuma. Păstrează-ți din vitalitate pentru momentele când vei avea nevoie, altfel riști să te extenuezi și să te îmbolnăvești.

Săgetător - Te simți captiv în relația în care ești angajat, iar luna aceasta ai face bine să fugi din ea. Este timpul să îți redai dreptul la libertate și să faci acele lucruri care te reprezintă. Nu îți pierde personalitatea.

Îți place viața luxoasă și vrei să o trăiești cu orice preț. Ești genul de persoană care se răsfață, ca mai apoi să rămână cu buzunarele goale. Încearcă să fii mai cumpătat și să nu mai trăiești pentru alții.

E posibil ca o răceală de sezon să îți strice planurile în această lună, însă dacă te îngrijești corespunzător, vei scăpa repede de ea. Și încearcă să renunți la vicii, mai ales la fumat, dacă este cazul.

Capricorn - Ești destul de sensibil, dar și romantic în această lună. Îți vei exprima sentimentele cu ușurință, pentru că simți nevoia, mai mult ca oricând, să spui ce ai pe suflet. Poți inspira milă, dar și dragoste adevărată.

Nu te gândești nicio clipă că poți primi niște bani în plus luna aceasta, pentru că nu vezi de unde ar putea să apară. Din fericire, pentru tine, astrele sunt de partea ta și îți călăuzezc pașii spre o afacere de zile mari.

Încearcă să dormi cât trebuie și să nu stai peste program la locul de muncă, chiar dacă pe moment ți se pare cea mai bună soluție. În timp, vei constata că oboseala acumulată te va pune la pământ.

Vărsător - Ai nevoie de mai multă dragoste decât oricând în această lună, dar ai grijă să nu o obții forțat. Astrele sunt de partea ta și îți promit satisfacții sentimentale indiferent dacă ești singur sau nu. Încearcă să te gândești mai mult la nevoile partenerului.

Îți va merge bine pe plan profesional, de aceea banii par să vină mai repede decât crezi. Chiar dacă nu îi obții pe toți în această perioadă, vei avea acea liniște că viitorul tău apropiat este asigurat.

Vei fi plin de energie, iar sănătatea nu pare că îți va face probleme. Important este să nu ți-o consumi pe activități inutile, altfel vei rămâne fără ea chiar când vei avea cea mai mare nevoie. Nu exagera cu mâncarea.

Pești - Dacă ești singur, luna aceasta ești mai hotărât ca oricând să te întâlnești cu cineva care te atrage deja de multă vreme. Ai toate șansele să începi o relație care să fie de durată, poate chiar pe viață.

Luna aceasta este o perioadă bună pentru a-ți rotunji veniturile, mai ales dacă ești implicat în proiecte mari. Ai nevoie de multă atenție și rapiditate dacă vrei ca lucrurile să iasă exact așa cum îți dorești.

Din neatenție, poți avea o mulțime de probleme de sănătate în această lună, însă nimic nu va fi grav. Ai grijă la temperatura de afară și nu îți neglija organismul de dragul de a fi elegant.

Lasă un comentariu