“NU TE GÂNDEȘTI? DACĂ ÎI DĂ CU MINGEA ÎN SÂN?” GIGI BECALI RISCĂ SĂ FIE PEDEPSIT DE COMISIA DE DISCIPLINĂ DUPĂ DERAPAJELE SEXISTE

Distribuie pe:

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat că secretarul general al forului de la Casa Fotbalului, Radu Vișan, a înștiințat Comisia de Disciplină cu privire la derapajele sexiste ale patronului FCSB, Gigi Becali. “Știu că secretarul general deja a înștiințat Comisia de Disciplină. Așteptăm decizia Comisiei de Disciplină”, a declarat Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă. Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat recent că va sponsoriza cu 10.000 de euro o echipă de fotbal feminin, pentru a respecta obligația impusă de FRF ca toate grupările din Liga I să înființeze formații de fete, dar a precizat că nici nu se gândește să meargă în vestiarul echipei.

Ce a declarat Gigi Becali

“Dacă o să fie obigatoriu, o să cumpărăm una. Adică cumpăr una... Îi dau zece mii sponsorizare și pune FCSB pe piept. (n.r. - întrebat dacă o să meargă în vestiar să le încurajeze) Uite, vezi? Cum să meargă un bărbat în vestiar la femei? Vezi? Că și asta strică! Hai, că cine știe, discriminare, că la nebunia lor orice lucru e discriminare… Dar dacă trebuie și e obligatoriu, cum este în regulament... Chiar ne-a rugat o echipă, le dau zece mii sponsorizare și după aia joacă pe piept cu FCSB”, a declarat Becali.

Lasă un comentariu