JENANT, DOMNULE SOÓS! JENANT…

Distribuie pe:

Declarațiile din ultimele zile, pe subiectul reamenajării pârâului Pocloș din Târgu-Mureș frizează bunul-simț! În an electoral… toți cei care ar trebui să tacă prind glas!

Cu Markó Béla - vicepremier din Târgu-Mureș, cu Borbély László - ministru al mediului, tot din Târgu-Mureș, cu David Csaba - director al Apelor Române, de asemenea târgumureșean - toți girați de UDMR - pârâul Pocloș a rămas, după cum îl știți, același! De ani de zile!

În ciuda numeroaselor și insistentelor demersuri făcute de primarul Dorin Florea, abia în 2018 s-a încheiat un protocol între Primărie și Administrația Bazinală de Apă Mureș, prin HCL nr. 42/15 februarie 2018 (bineînțeles, cu alți directori și miniștri), care prevede “Crearea de locuri de parcare, amenajarea și crearea de infrastructură edilitară prin acoperirea pârâului Pocloș”.

După mai bine de zece ani, speram să intrăm în normalitate, în 2019, când s-au prevăzut bani pentru studiu de prefezabilitate, însă votul consilierilor locali ai UDMR a fost din nou împotrivă!

P.S. “Minciuna are picioare scurte!” Dacă continuați așa, va începe lumea să vă știe de mitoman… domnule candidat!

Lasă un comentariu