CUM NE INFLUENȚEAZĂ GRUPA DE SÂNGE

Distribuie pe:

Cea mai mare parte din personalitatea noastră este determinată de gene, astfel încât este firesc ca și sângele să joace un rol important în acest sens. Oamenii de știință au găsit o conexiune și între grupa de sânge, personalitate și influența acesteia asupra sănătății fiecăruia dintre noi.

Iată ce dezvăluie grupa sanguină despre noi, în opinia experților:

GRUPA 0 - Personalitatea acestor oameni este una puternică, cu un pronunțat instinct de supraviețuire și un înalt spirit de competiție. Purtătorii acestei grupe au aptitudini de lider, dar pot fi și egoiști și aroganți.

Dieta ideală a acestor persoane trebuie să fie bogată în proteine și săracă în carbohidrați. Se recomandă, în special, carnea de pui, dar și practicarea sistematică a exercițiilor aerobice, care combat stresul și insomnia.

Potențialele riscuri pentru sănătate sunt alergiile, ulcerul și artrita.

GRUPA A II - Oamenii cu această grupă sunt sensibili, delicați, se adaptează ușor, evită situațiile conflictuale și se îngrijorează din orice.

Dieta ideală este compusă din legume proaspete din abundență, cereale și paste făinoase. Carnea și produsele lactate ar trebui evitate. Se recomandă gimnastica de relaxare, precum yoga.

Potențialele riscuri pentru sănătate sunt cancerul și bolile de inimă.

GRUPA B III - Persoanele cu această grupă de sânge sunt foarte echilibrate, flexibile și creative. Uneori, pot fi superficiale sau chiar arogante.

Din dieta ideală trebuie eliminat pe cât posibil consumul de cereale, fructe de mare și linte, deoarece acestea îngreunează digestia. Aerobicul și yoga sunt exercițiile fizice recomandate, iar potențialele riscuri pentru sănătate sunt diabetul, scleroza în plăci și poliartrita reumatoidă.

GRUPA AB IV - Această grupă este foarte rară, iar persoanele din această categorie au o charismă deosebită. Au un farmec și o popularitate aparte, pot fi lideri spirituali sau vindecători.

Dieta ideală se bazează pe carnea de pește. Trebuie evitate ceapa, carnea de vită, grăsimile saturate, șunca și fasolea uscată. Ca exerciții fizice sunt recomandate gimnastica aerobică și tehnicile de relaxare.

Potențialele riscuri pentru sănătate sunt, de fapt, o combinație între factorii de risc pentru grupele A și B, cu precizarea că tipul AB este mai activ și mai puternic decât tipul A.

Lasă un comentariu