ȘEDINȚĂ DE BILANȚ LA ASOCIAȚIA CADRELOR MILITARE ÎN REZERVĂ ȘI RETRAGERE

Distribuie pe:

Vineri, 7 februarie, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, s-a desfășurat prima ședință din acest an a Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din M.A.I. filiala “Al. I. Cuza” din județul Mureș.

Au participat numeroși membrii, inclusiv și de la subfilialele din orașele județului.

După intonarea imnului României, a luat cuvântul domnul colonel în retragere, Vasile Tohănean, președintele asociației. Acesta a prezentat principalele activități la care au luat parte membrii asociației în 2019, în diferite domenii, social-cultural, turism etc.

Președintele comisiei de cenzori, domnul colonel (r) Rus Pop Nicolae a prezentat raportul referitor la modul de cheltuire a fondurilor bănești ale asociației rezultate din cotizații și din câteva sponsorizări.

Domnul comisar șef Cătană Daniel Ovidiu, adjunct al șefului I.P.J. Mureș ne-a dat asigurări că și în continuare vom fi sprijiniți să ne desfășurăm activitățile în condiții bune.

De un real folos ne-au fost și sfaturile date de doamnele dr. Petrea Oana și dr. Buhnilă

Carmen, din cadrul Cabinetului medical al I.P.J. Mureș, pentru prevenirea gripei, indiferent de virusul care o cauzează.

Nu puțini au fost cei care au luat cuvântul și în spirit critic și constructiv și și-au spus părerea despre activitățile trecute și viitoare ale asociației.

La final, a avut loc o masă de socializare, ocazie cu care ofițerii și subofițerii de poliție, în rezervă și în retragere, au toastat pentru sănătate, prietenie, solidaritate și liniște socială.

Lasă un comentariu