MUNICIPIUL SIGHIȘOARA AR PUTEA BENEFICIA DE FINANȚARE PENTRU CONSTRUIREA UNUI “BAZIN DIDACTIC DE ÎNOT” ȘI REABILITAREA STADIONULUI MUNICIPAL

Distribuie pe:

Municipiul Sighișoara a depus în luna mai 2017 două proiecte pentru a obține finanțarea din partea Companiei Naționale de Investiții în vederea construirii unui “Bazin didactic de înot” și a reabilitării Stadionului Municipal, Bază sportivă - stadion atletism și fotbal cu teren secundar de antrenament de fotbal”.

Proiectele depuse se adresează uzului didactic în scopul pregătirii fizice și a recuperării sportivilor sighișoreni și a celor veniți în cantonamente, a elevilor școlilor sighișorene, cât și pentru utilizare publică, prin oferirea de noi posibilități de recreere și petrecere a timpului liber, pentru comunitatea sighișoreană și nu numai.

Introducerea pe lista sinteză a subprogramelor pe care C.N.I. le implementează reprezintă etapa preliminară privind promovarea spre finanțare. Asigurarea finanțării de noi obiective de investiții se realizează numai în corelare cu alocațiile bugetare disponibile anual.

Lasă un comentariu