ACȚIUNE DE SUFLET LA GRĂDINIȚA “PARADISUL COPILĂRIEI”

Distribuie pe:

Multă energie, la propriu și la figurat, a poposit zilele trecute în Grădinița “Paradisul Copilăriei” din Târgu-Mureș. Oaspeți de vază și cu suflet mare au avut răbdarea și dăruirea de a informa și ferici pe micii preșcolari. Mai multe despre proiectul de suflet ne-au spus voluntarele acestuia: “Voluntarii E.on și Delegaz Grid au susținut recent primele lecții despre energie și siguranță la Grădinița “Paradisul Copilăriei” din Târgu-Mureș. Cei mici au fost fascinați să afle cum se produce energia și cum ajunge aceasta direct în casele lor. Au învățat cum energia poate fi produsă de soare sau că puterea vântului și a apei pot fi la rândul lor transformate în energie electrică.

Tot împreună au aflat cât de important este să nu se apropie de prize sau să nu se joace în preajma unor obiecte aflate în priză. Mai mult, oricât de mult le-ar plăcea să stea în preajma părinților atunci când aceștia gătesc, au învățat de ce nu e bine să se joace la aragaz și la ce pericole s-ar expune dacă ar face acest lucru.

La sfârșit, fiecare copil s-a bucurat de cadourile și sfaturile primite, dar mai ales că pot merge acasă și le pot ține ei părinților o lecție despre siguranță. Mai mult, grădinița a primit și o parte din cărțile și jocurile donate de colegi anul trecut, în cadrul unei campanii interne de donare cărți și rechizite”, au afirmat doamnele Carmen Greab și Cristina Mitru, ambele voluntare E.on și Delgaz Grid.

Conducerea, cadrele didactice și preșcolarii grupelor mari din Grădinița “Paradisul Copilăriei”, prin vocea doamnei coordonator prof. Pop Dorina, au apreciat la superlativ acțiunea și, de asemenea, au ținut să mulțumească inițiatorilor, participanților și voluntarilor la acest proiect pentru eficiență, promptitudine, frumoasa colaborare și altruism.

Lasă un comentariu