RADIO - CINEVA ÎNCĂ TE IUBEȘTE (SOMEONE STILL LOVES YOU)

Distribuie pe:

“Singurul meu prieten în nopțile adolescenței...

Și tot ce trebuia să știu

Am auzit la radio

Ai avut vremea ta, ai avut puterea”

DA...... RADIO - Cineva încă te iubește, spun cuvintele lui Freddie Mercury într-un single lansat în 1984.

13 februarie, Ziua Mondială a Radioului, organizată anual de UNESCO, a ajuns la cea de-a noua ediție. Data de 13 februarie nu este aleasă întâmplător. În această zi, în 1946, avea loc prima emisie a postului de radio al Națiunilor Unite. Inițiativa unei sărbători mondiale a aparținut Academiei Spaniole de Radio. Delegația Permanentă a Spaniei la UNESCO a prezentat în mod oficial propunerea în septembrie 2011, iar o lună mai târziu, în cadrul Conferinței generale a UNESCO, a fost aprobată instituirea zilei mondiale.

O tematică interesantă care ne-a trezit interesul și ne-am propus ca anul acesta să marcăm și noi Ziua Mondială a Radioului... într-un mod mai inedit. Dar cum? Folosindu-ne de relațiile privilegiate pe care le avem cu actrița și interpreta ANA MARIA GALEA și MIHAI NAȘCA, realizator de emisiuni radio-TV.

Invitatul MIHAI NAȘCA a depănat amintiri despre vremea când s-a îndrăgostit de... radio și ne-a oferit și surpriza de a ne întâlni cu Narcisa și Ana Balla, mamă și fiică, interprete de muzică populară.

B-unicii au interacționat cu amintirile depănate de Mihai Nașca și au fredonat melodiile interpretate de Ana Maria Galea, adâncind astfel sentimentele de prietenie care ne leagă de cei 2 invitați speciali.

Nu îi vedem, dar îi ascultăm în fiecare zi, aflându-ne în mașină, în drum spre serviciu.La mulți ani, sănătate, putere de muncă, obiectivitate și multă creativitate tuturor acelora care, într-un fel sau altul, lucrează în studiourile de radio.

Și închei folosindu-mă tot de cuvintele lui Freddie:

“Să sperăm că nu ne vei părăsi niciodată, prietene vechi...

Deci rămâi prin preajmă, s-ar putea să ne fie dor de tine”.

La mulți ani și bunicilor aniversați ai lunii februarie.

Lasă un comentariu