CORONAVIRUS ȘI ÎN STATELE UNITE ALE AMERICII

Distribuie pe:

Washington Post publică un articol cu titlul „Paisprezece pasageri pe nave de croazieră americane, infectate cu coronavirus printre cei evacuați în S.U.A."

Iată traducerea textului:

Două avioane au transportat 328 de americani care au fost evacuați de pe o linie de croazieră, afectată de coronavirus în Japonia, și au aterizat în Statele Unite, transportând 14 persoane confirmate că au fost infectate. Se fac eforturi pentru a urmări pasagerii dintr-o a doua navă de croazieră, aflată în prezent în Cambodgia, după ce un pasager american s-a dovedit pozitiv la virus. Iată cele mai recente evoluții:

Paisprezece americani au fost evacuați de pe vasul de croazieră Diamond Princess din Japonia care au ieșit pozitiv la test pentru coronavirus, dar au avut încă voie să se întoarcă în Statele Unite.

Peste 300 de americani au fost evacuați pe cele două zboruri.

Ministerul Sănătății din Japonia a raportat luni 99 de cazuri noi de la pasageri și echipajul Diamond Princess, ducând numărul total de infecții de pe navă la 454.

În China, numărul de infecții confirmate depășește acum 70.000, numărul morților crescând la 1.770 începând de luni, 17 februarie a.c.

 

Lasă un comentariu