REACȚIA PRESEI SPANIOLE SPUNE TOTUL. CE SCRIU MARILE COTIDIENE, DUPĂ CE FC SEVILLA A ELIMINAT, CU MARI EMOȚII, CFR CLUJ DIN EUROPA LEAGUE: „UN JOC LAMENTABIL"

Distribuie pe:

Cele mai importante cotidiene sportive din Spania critică evoluția avută de FC Sevilla în fața CFR-ului, în șaisprezecimile de finală ale League. Formația andaluză s-a calificat, joi seară, în optimile de finală ale competiției, după 0-0 în returul de pe Ramon Sanchez-Pizjuan și 1-1 în meciul tur. „VAR o califică pe Sevilla. Trupa lui Lopetegui merge în turul următor după un joc lamentabil și după ce Cluj a avut un gol anulat în minutul 87", notează AS. „La Sevilla au apărut toți sfinții și îngerii pentru ca echipa să ajungă în turul următor al Europa League după o remiză fără gol. Salvată de VAR la golul lui Păun, Sevilla trebuie să își îmbunătățească mult jocul dacă vrea să realizeze ceva important în această competiție", scrie Marca.

CFR Cluj a ratat calificarea în optimile UEFA Europa League

Formația CFR Cluj a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, după ce a remizat cu FC Sevilla, scor 0-0, în manșa secundă a 16-imilor, pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan. În tur, scorul a fost 1-1. CFR Cluj a avut un gol anulat spre final pentru henț, după consultarea VAR.     

Lasă un comentariu