BEX AL PNL A APROBAT SUSȚINEREA CANDIDATURII LUI NICUȘOR DAN LA PRIMĂRIA CAPITALEI

Distribuie pe:

Biroul Executiv al PNL a aprobat vineri, în unanimitate, susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la funcția de primar general al Capitalei, a anunțat președintele PNL, Ludovic Orban.

Președintele PNL București, Violeta Alexandru, a anunțat joi seara că Biroul Politic al filialei a decis susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

„În temeiul acestei decizii luate în unanimitate, mâine (vineri - n.r.), în cadrul Biroului Executiv al PNL, voi propune conducerii partidului să aprobe această propunere privind susținerea la vârful partidului pentru candidatura domnului Nicușor Dan din partea PNL pentru Primăria Capitalei. (...) Această candidatură oferă garanția că vom avea rezultatul dorit la Primăria municipiului București - și anume înfrângerea Gabrielei Firea, respectiv coagularea unei echipe profesioniste la nivelul Primăriei Capitalei care să scoată Bucureștiul din falimentul în care se află și care să aducă dezvoltarea și gradul de civilizație la care bucureștenii au tot dreptul să aspire", a spus Violeta Alexandru.

Anterior, președintele PNL, Ludovic Orban, declara că Nicușor Dan va fi susținut de liberali în cursa pentru Primăria Capitalei.

Deputatul independent Nicușor Dan, susținut de USR la Primăria Capitalei, i-a mulțumit liderului PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea acordată. „Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea - PSD este foarte aproape de a fi realizată", a anunțat Nicușor Dan prin intermediul unui comunicat.

Lasă un comentariu