PSD AMÂNĂ CONGRESUL…

Distribuie pe:

Partidul Social Democrat a anunțat, joi seară, că va fi amânat congresul ce urma să aibă loc sâmbătă, o parte însemnată a delegaților fiind implicați în gestionarea pe plan local a măsurilor ce se impun pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

„Având în vedere confirmarea primului caz de infectare cu COVID-19 pe teritoriul României, precum și faptul că o parte însemnată a delegaților la congresul PSD (președinți de consilii județene, primari, consilieri locali și județeni, precum și alți reprezentanți ai autorităților locale) sunt implicați în gestionarea pe plan local a măsurilor ce se impun pentru prevenirea răspândirii infectării cu COVID-19, conducerea interimară a PSD a decis amânarea Congresului planificat pentru sâmbătă", se precizează într-un comunicat al conducerii interimare a PSD, transmis AGERPRES.

Social-democrații consideră că toți cei care sunt implicați pe plan local în gestionarea amenințării cu care se confruntă România trebuie să se ocupe acum de siguranța și sănătatea oamenilor, orice alte activități nefiind o prioritate.

„Este un gest de responsabilitate care ne-am dori să fie preluat de întreaga clasă politică. Prioritari sunt oamenii, nu activitățile sau luptele politice", subliniază sursa citată.

Lasă un comentariu