ÎN CAZUL SORINEI PINTEA - UN ODIOS DUBLU STANDARD ÎN RESPECTAREA DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI

Distribuie pe:

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a afirmat, referindu-se la cazul Sorinei Pintea, că este “un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului”, iar acest lucru este “revoltător”.

“Este revoltător cum pentru unii se găsesc soluții pentru a le fi respectate drepturile, iar pentru alții, nu. Ceea ce am văzut cu toții ieri în cazul Sorinei Pintea este un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului! Îmbrâncirea și târârea în cătușe pe scările spitalului a unui om aflat în suferință nu au nimic de a face cu justiția. Justiția trebuie să se facă de către judecători și în sala de judecată, nu la televizor!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că “spectacolul public prin care se distrug viețile unor oameni trebuia să înceteze demult”.

“Politica e una, și acolo PSD a luat măsuri clare. Dar cine va răspunde pentru toată această umilință publică la care este supusă acum Sorina Pintea dacă, în final, va fi achitată, la fel ca Ludovic Orban?!”, a mai menționat Marcel Ciolacu.

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, a fost scoasă marți din nou din arestul Poliției, fiind transportată la o unitate medicală din rețeaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult de specialitate.

La începutul acestei săptămâni, Sorina Pintea, arestată în dosarul în care este acuzată de luare de mită, a fost internată sub pază la Spitalul Clinic “Sfânta Maria”, pentru investigații medicale suplimentare.

Lasă un comentariu