NU NUMAI DE 8 MARTIE, BĂRBAȚII PREFERĂ FEMEILE PUTERNICE!

Distribuie pe:

Psihologii specializați în viața de cuplu susțin că vremurile în care bărbații își doreau alături femei de casă, supuse, care să aibă în exclusivitate grijă de ei și de copii sunt de domeniul trecutului. Mai mult, astfel de femei sunt percepute ca “pietre de moară”, “paraziți”, “obligații nedrepte”, “cruci de piatră”, pe care ar trebui să le ducă întreaga viața în spinare, dar de care încearcă, pe orice cale, să scape.

Dimpotrivă, în opinia specialiștilor, bărbatul modern este dispus să participe activ la viața în doi, la menajul de zi cu zi, la îngrijirea și educarea copiilor, singura lui pretenție fiind să trăiască lângă o parteneră puternică, realistă, egală cu el în drepturi și datorii, alături de care să nu se plictisească.

Prin urmare, vă prezentăm calitățile cu care femeile moderne merg la sigur atunci când își doresc o relație cu un bărbat.

Au curajul să exprime ce gândesc - În orice moment, femeile puternice au curajul să exprime ce gândesc. Ele nu se tem de judecata altor persoane și nu se lasă descurajate de nimeni. Cred în puterea pe care o au și afișează mereu o atitudine încrezătoare.

Privesc cu admirație alte persoane - Femeile puternice văd dincolo de aparențe, nu judecă, nu vorbesc negativ despre alte persoane, nu critică și nu invidiază pe nimeni. Ele privesc cu admirație alte persoane și consideră că mereu pot învăța lucruri noi. Nu se tem să recunoască când greșesc și preferă să discute deschis cu persoanele din jurul lor.

Au calități de lider - Femeile puternice pot să vadă imaginea de ansamblu și întotdeauna gândesc în perspectivă. Nu iau decizii pripite și știu că și factorul emoțional este important. Analizează în detaliu orice situație și încearcă pe cât posibil să ia deciziile corecte.

Sunt empatice - Printre calitățile unice pe care le au femeile puternice se numără și empatia. Ele își doresc ca orice persoană să se simtă confortabil în prezența lor și pun întotdeauna accent pe comunicare. Vorbesc deschis despre sentimentele lor și sunt alături de persoanele care au nevoie de atenție sau de o vorbă bună.

Sunt mature emoțional, intelectual și mental - Femeile puternice au trecut prin multe experiențe de viață și au învățat să își gestioneze mai bine emoțiile. Ele gândesc întotdeauna rațional și au capacitatea de a vedea orice situație așa cum este ea. Știu că unele lucruri nu depind de ele și nu se lasă învinse de nevoia de a controla totul.

Oferă respect - Să fii o persoană bună și să dai mereu dovadă de respect nu este ușor. Trăim într-o societate în care totul este pe repede-nainte și nu avem suficient timp să ne oprim din activitate și să acordăm atenție celor din jur. Însă femeile puternice știu cât de important este acest lucru. Deoarece au trecut prin multe experiențe, ele știu să respecte și experiențele altora.

Comunicarea este punctul lor forte - Printre calitățile unice pe care le au femeile puternice se numără și capacitatea de a comunica ușor cu alte persoane. Atenția la detalii este o altă calitate a lor, motiv pentru care reușesc cu ușurință să își facă prieteni noi.

Au încredere în ele însele - Încrederea în sine este o calitate pe care femeile puternice au cultivat-o. Ele nu au timp să își facă griji inutile și nici nu se lasă descurajate. Pentru ele este important să își atingă obiectivele, iar această gândire le motivează să înfrunte orice obstacol.

Le caracterizează sinceritatea - Sinceritatea este pe primul loc pe lista de calități ale femeilor puternice. Este o calitate aparte, pe care nu orice persoană o poate avea. Și, să recunoaștem, ne plac persoanele care nu poartă măști și care exprimă mereu ce gândesc, fără să aibă interese ascunse.

Trăiesc în prezent - Trecutul trebuie lăsat în urmă, iar viitorul este mereu incert. Așa că femeile puternice știu că au toate motivele să trăiască în prezent. Ele se bucură de fiecare clipă și sunt conștiente de faptul că orice acțiune pe care o fac în momentul actual le va aduce mai aproape de obiectivele lor. Prezentul este cel mai important, iar ele știu că nu trebuie să piardă din vedere acest lucru prețios.

***

Desigur, femeile puternice sunt educate, nu neapărat prin școli înalte. Ele pot fi și autodidacte, dar niciodată nu se rezumă doar la “școala vieții”.

Aviz amatoarelor, care se bazează doar pe frumusețe și pe manipulare. Acestea pot avea succes pe termen scurt, dar, până la urmă, rămân singure și își plâng de milă, fiind convinse, în limitele lor, că... nu au avut noroc în viață.

Lasă un comentariu