CARACTERUL FEMEILOR ESTE INFLUENȚAT DE LUNA ÎN CARE S-AU NĂSCUT

Distribuie pe:

Dacă doriți să descifrați cât de cât misterul feminin, astrologica.ro vă ajută cel puțin în privința caracterului acestora, în funcție de luna în care s-au născut, astfel:

Ianuarie - Doamnele născute în ianuarie se deosebesc prin ambiție, activitate și dorința pentru ordine. Au o abordare foarte serioasă față de relații și viață și sunt destul de conservatoare în opiniile lor. Uneori, aceste femei sunt prea critice sau chiar pretențioase, dar aceasta este doar pentru că într-adevăr îți doresc binele. Despre propriile lor sentimente, preferă să nu vorbească. Femeile născute în ianuarie vor permite să se apropie de ele doar acele persoane pe care le iubesc și cu care sunt la același nivel intelectual. Iar dacă îți dorești să fii apropiat de ea, ar fi bine să ai aceleași puncte de vedere asupra vieții.

Februarie - Femeile născute în luna februarie sunt foarte romantice. Important este să fie tratate cu un anumit grad de răbdare. Nu orice bărbat poate înțelege sufletul lor misterios. Nu oricine înțelege motivul schimbării lor permanente de dispoziție. Dar aceste femei nu au nevoie de... oricine. Au nevoie de cineva la fel de special. Se deosebesc de alții printr-o imaginație uimitoare și capacitatea de a gândi abstract. Și încă un lucru foarte important: dacă o vei minți cel puțin o dată, nu o vei mai vedea din nou.

Martie - Femeile născute în luna martie sunt extrem de carismatice și de fermecătoare. Sunt foarte loiale, de aceea deseori li se încredințează cele mai intime secrete. Aceste firi loiale și devotate se vor îndrăgosti greu și le poți supăra ușor doar cu un cuvânt sau cu o critică greșită. Pe de altă parte, bărbatul și-l aleg pentru totdeauna, pentru că oamenii născuți în luna martie sunt monogami. Cel mai bun lucru pentru aceste femei ar fi să își găsească un bărbat născut și el în martie. Se vor potrivi perfect.

Aprilie - Femeile născute în aprilie sunt diplomate înnăscute. Sunt sociabile, găsesc limbă comună cu orice om. Unicul lor defect poate fi considerat obiceiul de a se autocompătimi. Trebuie să țineți minte că femeile născute în aprilie sunt foarte geloase și orice ceartă din această cauză este o adevărată explozie de emoții. Cel mai bine e să nu îi dați nici un motiv de gelozie, iar dacă a început cearta, pur și simplu ieșiți din cameră, astfel o veți potoli. Pe de altă parte, femeia născută în aprilie știe mai bine decât celelalte ce este relaxarea. Te va face cel mai fericit bărbat de pe Pământ. Sufletul și-l deschide doar celor care merită încrederea ei și celor care vor face totul pentru a nu o pierde.

Mai - Mai este luna când se nasc femeile persistente și loiale convingerilor lor. Ele au o busolă morală interioară foarte puternică, pe care niciodată nu o încalcă. De obicei, la exterior sunt femei foarte atractive, care se combină cu caracterul lor destul de dificil. Sunt periculoase pentru orice bărbat care se va îndrăgosti de ele, pentru că, dacă nu vor simți sentimente reciproce, vor provoca o iubire tragică, fatală. Dacă vreodată vei avea o relație cu o femeie născută în luna mai, fii sigur că îți vei aminti de ea toată viața.

Iunie - Acestea sunt femei curioase, extrem de sociabile, cu o pasiune aparte pentru creativitate. Defectul lor este faptul că întotdeauna spun ceea ce gândesc și niciodată nu își aleg cuvintele. Consideră că e mai bine să spui adevărul în față, nu pe la spate. Poate fi așa, însă nu sunt întotdeauna conștiente cât de mult pot răni sentimentele altora. În dragoste, această femeie este un jucător destul de periculos. În mâinilor lor, bărbații devin deseori o marionetă. Țineți minte aceasta, altfel puteți cădea foarte ușor în capcana iubirii lor, așa-zis altruiste.

Iulie - Femeile născute în iulie se deosebesc de toate celelalte prin integritatea și onestitatea față de cei dragi. Pentru toți ceilalți sunt misterioase, frumoase și foarte inteligente, deși inaccesibile. În viața de zi cu zi, evită conflictele și, până în ultimul moment, încearcă să rămână politicoase. În general, sunt ființe extraordinare, însă țineți minte: dacă o vei minți cel puțin o dată, o vei pierde pentru totdeauna. Aceste „prințese" nu iartă niciodată minciuna.

August - Aceste femei sunt o combinație unică de egocentrism și inimă mare. Pentru bărbați, este mai bine să nu să se pună cu ele, pentru că în relație vor câștiga întotdeauna. Bărbații pot trăi o viață cu o femeie născută în august, fără să observe că e ținut sub papucul ei. Au un simț al umorului excepțional, însă nu iubesc când cineva face glume pe seama lor. Își doresc mereu să fie în centrul atenției și nu suferă de lipsă de respect din partea bărbaților. Pentru că, în prezența lor, bărbații își pierd capul.

Septembrie - Calitățile de bază ale femeii născute în septembrie sunt bunătatea, disciplina și frumusețea exterioară naturală. În relația cu bărbații, este suficient să fie înșelată cel puțin o dată și nu va uita niciodată aceasta. De obicei, în viață este foarte atentă, închisă și, din păcate, un pic răzbunătoare. Își dorește ca relația să fie îndelungată, magică și pentru toată viața. Bărbații care caută femei pentru o noapte își pot lua gândul imediat, ele nu fac parte din această listă. Au așteptări foarte mari de la partenerii lor și va câștiga bărbatul care își va putea dovedi originalitatea.

Octombrie - Femeile născute în această lună se deosebesc printr-un caracter puternic și ferm. Sunt foarte emoționale, însă niciodată nu vor plânge în fața altor oameni. De asemenea, sunt foarte inteligente. Nu își vor deschide sufletul în fața oricui, deoarece știu că oamenii pot abuza de puterea pe care o obțin asupra altora. Celelalte femei deseori le urăsc pentru că sunt invidioase pe ele. Femeile din octombrie obțin cei mai buni bărbați și trăiesc o viață decentă cu ei.

Noiembrie - Aceste femei vor fi întotdeauna cu un pas înaintea altora. Sunt active, coerente, recunosc ușor minciuna. De aceea, nu ar trebuie să te joci cu sentimentele lor. Întotdeauna, sfârșitul acestor jocuri murdare va fi unul rău. Pe de altă parte, cu ele niciodată nu te plictisești. Niciodată nu le vei putea acuza de lipsă de ambiție. Ține minte: nu îi cere părerea despre orice subiect, dacă nu ești pregătit să auzi adevărul.

Decembrie - Doamnele născute în decembrie se deosebesc printr-un caracter extrem de nerăbdător și o ingeniozitate incredibilă. Din fericire, de la natură, sunt și foarte norocoase. Oricare ar fi situația, mereu vor ieși învingătoare. Aceste femei știu mai bine decât altele cum să îi înveselească pe bărbați. Secretul este inima lor deschisă. Viața nu le sperie, ci abia dacă le poate răni. Dumnezeu le-a binecuvântat, de aceea, mai devreme sau mai târziu, vor obține tot ceea ce își doresc.

Lasă un comentariu