PUTERNICE ÎMPREUNĂ, FEMEI PENTRU FEMEI

Distribuie pe:

Proiectul “Puternice împreună, femei pentru femei” inițiat de JCI Târgu-Mureș în colaborare cu Centrul de zi “Casa Dragostei și a Milei” a ajuns la a doua ediție.

“Întreaga inițiativă s-a născut din dorința de a împărtăși din abundența și bucuria noastră, acelora mai puțin norocoase dintre noi, din credința că împreună putem sădi un zâmbet, că putem aduce o mângâiere acolo unde viața a dat o palmă, acolo unde a săpat răni adânci. În toamna anului trecut am reușit, prin implicarea comunității, să oferim 100 de poșete cu produsele de igienă personală persoanelor ce provin din medii dezavantajate din județul Mureș, respectiv să le furnizăm informații prețioase pentru sănătatea lor cu privire la igiena personală și cancerul de sân”. - Echipa JCI Târgu-Mureș.

În această primăvară, în luna dedicată femeilor, echipa JCI își propune să aducă din nou o bucurie acestora, oferindu-le în dar o serie de produse dedicate frumuseții, dorind să le reamintească astfel că merită să se simtă apreciate și răsfățate, indiferent de provocările și greutățile cu care se confruntă zilnic.

Persoanele interesate să sprijine campania JCI pot dona o eșarfă, o ciocolată, un parfum, un deodorant, un ruj/balsam de buze, o cremă universală și un lac de unghii. Rugămintea organizatorilor este ca eșarfele să fie în stare bună, iar produsele de igienă să fie produse noi.

Punctele de colectare sunt:

* Scarlet Cafe (P-ța Teatrului nr. 6)

* Restaurant Citadel (str. Poștei nr. 1)

* J'ai Bistrot Târgu-Mureș (P-ța Mărășești nr. 6)

* American Corner Târgu-Mureș (str. Primăriei nr. 2)

* Biblioteca Copiilor (intrare din P-ța Trandafirilor)

* Laborator Emanuela - Tudor (B-dul Pandurilor 114-116)

* Cafeneaua Roasted Brown (str. Vulturilor nr. 45)

* CopyCenter de pe B-dul Pandurilor, lângă Poșta din Tudor

Pentru donații personalizate se poate lua legătura cu echipa JCI Târgu-Mureș.

Produsele vor fi livrate în cursul lunii martie cu ajutorul Casei “Dragostei și a Milei”. Donațiile se pot realiza până în 8 martie.

Mai multe detalii privind campania pot fi găsite pe: https://www.facebook.com/events/2527377480851353/

Împreună devenim cu adevărat puternice!

Lasă un comentariu