STRATEGIILE ZODIILOR PENTRU A OBȚINE CEEA CE ÎȘI DORESC

Distribuie pe:

Unele zodii știu cum să ceară ceea ce vor, altele, firește, sunt mai puțin ferme și pricepute în arta negocierii.

Tocmai de aceea, astrologica.ro ne dezvăluie din ce categorie facem parte fiecare.

Berbec - Îți place să obții tot ceea ce ți-ai propus. Ai o mulțime de obiective în plan, așa că nu pierzi mai mult timp decât trebuie cu negocierea. Cea mai bună metodă de a ajunge acolo unde ți-ai propus este să ceri exact ceea ce vrei. Și, cum tu știi exact ce vrei, nu te învârți în jurul tufișului. Spui lucrurilor pe nume și speri să primești răspunsul potrivit.

Taur - Ceea ce te face o persoană și un lider atât de bun este calmul tău, chiar și în situații de stres extrem. Când vrei să obții ceva, nu ai nici cea mai mică emoție că nu vei reuși. Stilul tău de negociere este să rămâi răbdător și deschis. Sigur, poți să fii un pic încăpățânat uneori, dar asta nu te împiedică să asculți și cealaltă versiune a poveștii.

Gemeni - Uneori îți este greu să iei decizii, deci să negociezi cu cineva poate fi un coșmar pentru tine. Întotdeauna vrei să iei decizia corectă, dar nehotărârea și neliniștea te împiedică să îți dai seama ce vrei. De aceea, atunci când încerci să obții ceva, ai mai multe opțiuni. Încerci să obții exact ce îți dorești, dar dacă nu sunt semne că acest lucru se va întâmpla din prima treci la planul doi sau chiar trei până vei reuși.

Rac - Tu ești o persoană grijulie și îți place să folosești această calitate atunci când vrei să obții ce ți-ai propus. În loc să convingi prin vorbe, vrei să demonstrezi că meriți tot ceea ce îți dorești. Îți place să arăți celeilalte persoane cum poți ajuta și că rezultatul obținut poate fi benefic pentru amândoi.

Leu - Te străduiești mereu să îți atingi obiectivele în viață. Oricare ar fi aceste obiective, negocierea este o parte importantă pentru a ajunge acolo unde vrei să fii. Dacă ești corect, cu siguranță vei obține ceea ce îți dorești de fiecare dată. Metoda preferată este de a aspira cât mai sus și de a fi optimist. Dacă pornești cu gândul că vei pierde, vei pierde. Cu cât țintești mai sus și ești mai pozitiv, cu atât șansele ca lucrurile să meargă în direcția dorită sunt mai mari.

Fecioară - Poți vedea cele mai mici detalii în orice situație. Detaliile te ajută să știi exact cum să abordezi problema, astfel încât să ieși mereu în câștig. Dacă joci corect, acest lucru funcționează de fiecare dată. Pentru a găsi acele mici detalii și a le folosi în avantajul tău, trebuie să pui întrebări sincere, să fii liniștit și să asculți. A învăța să lași cealaltă persoană să vorbească înseamnă că în cele din urmă îți va oferi tot ce ai nevoie pentru a obține ceea ce vrei.

Balanță - Ești mereu deschis către compromis. Nu ești genul de persoană care să renunțe la ceea ce își dorește ca să o facă pe cealaltă persoană fericită, dar vei face tot ce poți pentru ca amândoi să fiți fericiți. Cea mai bună modalitate de a obține ce ți-ai propus este să știi exact ce să spui.

Scorpion - Să nu ai încredere în ceilalți nu îți aduce beneficii. Când negociezi, știi că cealaltă persoană face exact ceea ce încerci și tu să faci, adică să își vadă interesul. Nu porni niciodată la acțiune fără să fii pregătit, pentru că tot ce ai nevoie este să ai încredere în tine și să deții controlul.

Săgetător - Adopți o atitudine prietenoasă. Când negociezi, vrei ca rezultatul să fie benefic pentru toți cei implicați. Consideri că nu trebuie să vă urâți unii pe alții și să fiți dușmani pentru a ajunge la un compromis cu care niciunul dintre voi nu este mulțumit.

Capricorn - Nu ți-a fost niciodată frică de muncă și te implici total. Să negociezi pentru ceva ce îți dorești îți stimulează creierul. Întâi cercetezi bine terenul și apoi începi. În acest fel, ai toate datele de care ai nevoie pentru a lua decizia corectă și nu trebuie să apelezi la tertipuri neloiale.

Vărsător - Îți place să faci lucrurile în mod inteligent. Preferi să îți folosești creierul în defavoarea inimii atunci când iei decizii, mai ales când vine vorba de negocieri. În timp ce alte zodii s-ar putea lăsa conduse de sentimente, tu nu lași lucrurile să devină personale. Ca să obții ceea ce ți-ai propus te bazezi pe logică.

Pești - În timp ce alte zodii s-ar putea lăsa influențate în mod negativ de emoții, pe tine te impulsionează să obții ceea ce ți-ai propus. Îți place să folosești asta în avantajul tău, iar intuiția te ajută de fiecare dată. Înainte de a lua orice decizie, îți faci timp să te gândești la rezultat și să te asiguri că obții unul bun. Ai încredere în primul tău gând.

 

Lasă un comentariu