MISTERUL ARGINTULUI VIU

Distribuie pe:

Documentele vechi ale indienilor vorbesc despre acele cutii zburătoare de care beneficiau castele superioare și care funcționau cu mercur lichid. Specialiștii astrofizicieni consideră și ei că mercurul ionizat este cel mai bun combustibil pentru rachete. Ce proprietăți fizice și chimice și ce însușiri ciudate fac din mercur un metal atât de special? Poate strălucirea sa argintie, poate faptul că la temperatura normală este lichid, poate pentru că este atât de dens și, mai ales, atât de mobil, sau toate acestea, la un loc, îl ajută să primească, să stocheze și să transmită cu mare ușurință informația. Și cum informația este benefică sau malefică, mercurul a atras atenția celor ce au pretins a avea acces la tot ce este necunoscut și misterios, straniu și inaccesibil oamenilor obișnuiți. Așa a devenit mercurul, material al tainicelor practici ocultiste, unealtă în mâna vrăjitoarelor. Mercurul este, deci, temutul argint viu.

FARMECE MORTALE

Efectele unei puteri și ale unui gând malefic, impregnate într-o boabă de argint viu care ajunge apoi în corpul omenesc, sunt dezastruoase. Bioenergoterapeuta Alexandra Moșneaga spune că mercurul este folosit în magia neagră numai pentru a face rău. El este încărcat cu informație malefică, printr-un descântec, și apoi este turnat în mâncarea sau în băutura persoanei căreia i se dorește răul, sau îi este aruncat în cale, așa încât să calce pe el, să îl atingă, sau este transmis pe cale eterică, pentru a se materializa în corpul sau în casa celui vizat de descântecul vrăjitoarei. O femeie care va avea mai târziu copii le va transmite și lor argintul viu din corpul ei. De multe ori, oamenii găsesc pe pragul ușii, sau undeva în casă, bobițe strălucitoare, dar nu le dau atenție. În momentul în care persoana căreia îi sunt destinate calcă pe ele, fluidul energetic malefic cu care sunt încărcate îi intră în corp, afectându-i corpul energetic și, implicit, pe cel fizic, apoi din nou pe cel energetic... Apare astfel un cerc vicios, o breșă în organism, care face ca starea fizică și psihică a persoanei să se înrăutățească încontinuu. Alexandra Moșneaga poate recunoaște imediat pe cel care are argintul viu, prin înțepăturile puternice, specifice, pe mâini și pe corp, pe care ea le simte în apropierea lui și care o ard ca un jar. Este frecvența toxinelor puternice care indică existența unei forme de magie imprimate pe particule în mișcare, în organism. De obicei, pacienții au exeme maronii, uneori asemănătoare bolii Lupus, alteori iritații gri-violacee, iar transpirația le este parcă argintie. Cercetând aura persoanei respective, Alexandra Moșneaga vede în dreptul unor organe șerpi, șobolani, gândaci, semne clare ale magiei negre. Celor în cauză li se recomandă un regim de dezintoxicare a limfei și sângelui și sunt trimiși la cei care se ocupă de desfacerea descântecelor malefice și de scoaterea argintului viu. Alexandra Moșneaga a avut un caz în care a văzut cum, în casa pacientei sale, pe tocul ușii, curgea în permanență mercur. Ea spune că doar credința foarte puternică și rugăciunea te pot ține în viață și că o energie benefică foarte puternică ar putea anula maleficitatea mercurului, dar că, dacă cel în cauză nu are atâta putere, el trebuie ajutat cât mai repede, cu slujbe în biserică și rugăciuni acasă și cu sprijinul unui specialist.

TRATAMENTE ȘI RITUALURI DE CURĂȚIRE

O astfel de specialistă în scoaterea argintului viu este Aurelia Marian. Ea a trecut printr-o cumplită experiență, cu câțiva ani în urmă. Bunica sa a ajutat-o atunci, și credința. Aurelia a “furat” descântecul de la bătrână și acum îi ajută, la rândul ei, pe cei ce sunt în aceeași situație, cu sprijinul Alexandrei Moșneaga, care pune diagnosticul. Aurelia Marian spune că argintul viu afectează ficatul, produce stare de slăbiciune, dureri de cap și de ochi, îngreunează circulația sângelui și umflă gleznele și genunchii, duce la căderea părului și a dinților și, în cele din urmă, neîndoielnic, la moarte. Ea recomandă tratarea corpului fizic și a celui energetic în paralel. Primul pas este “turnarea cositorului”, cu descântec, rugăciune în fața icoanei și slujbe la biserică. Informația malefică este trasă, cu ajutorul descântecului, în cositor, care se stinge apoi în apă cu agheasmă. Ritualul durează 4 săptămâni, lunea, miercurea și vinerea sau mai des. La început cositorul este plin de reziduuri maronii, cenușii, apoi rămâne curat. Cu agheasma se șterge corpul bolnavului. În același timp, se face curățarea corpului fizic. Se folosesc sare amară și cărbune medicinal, care curăță toxinele, și un regim de crudități, recomandat de Alexandra Moșneaga: țelină, morcov, cartof, pătrunjel, ridiche, varză, lăsate 24 de ore la macerat. Se mănâncă 4 porții zilnic, cu puțină pâine de cereale. În tot acest timp se fac masaje reflexogene în talpă, în podul palmei, pe lobul urechilor, și frecții zilnice cu oțet de mere care, acid fiind, se combină cu bazele toxine, neutralizându-le.

Aurelia Marian a reușit să scape abia după 6 luni de rugăciune și tratamente de mercurul malefic, într-o zi când a crezut că acela îi este sfârșitul, atât de violentă și cumplită a fost eliminarea. A dormit 24 de ore după aceea și s-a trezit alt om. De multe ori, analizele specifice pentru depistarea metalelor în organism, care se făceau înainte numai pentru cei ce lucrau în mine și turnătorii, pot arăta prezența mercurului, dar oamenii nu se gândesc să facă un asemenea test. Aurelia Marian mai precizează că acela care face descântecul de dezlegare trebuie să știe bine ce face, și cum să se protejeze, altfel, puterea magiei negre îl atacă pe el.

Lasă un comentariu