LA TÂRGU-MUREȘ - SE INTERZICE ACCESUL TUTUROR VIZITATORILOR ÎN SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ

Distribuie pe:

În vederea limitării răspândirii COVID-19, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș a luat o serie de măsuri. Astfel, începând cu data de 09.03.2020 se interzice accesul tuturor aparținătorilor pe secțiile Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș.

Aparținătorii care se prezintă pentru cazurile de deces vor fi preluați de la registratura spitalului și însoțiți de către personalul medical auxiliar, în vederea obținerii documentelor necesare în astfel de cazuri.

Aparținătorii care aduc medicație cronică sau alte materiale de igienă personală pacienților internați se vor prezenta la poarta de urgență unde le vor preda personalului medical auxiliar de pe secțiile unde sunt internați bolnavii. Comunicarea cu secțiile se va face pe numărul de contact existent la poarta de urgență, pentru fiecare secție.

Informarea aparținătorilor cu privire la starea de sănătate a pacienților se va face telefonic de la poarta de urgență, pe numărul de telefon pus la dispoziție pe fiecare secție.

Internările în regim de spitalizare de zi, precum și în regim de spitalizare continuă (programate), se vor efectua în Ambulatorul de specialitate, iar pacienții vor fi însoțiți pe secții de către personalul medical auxiliar aferent secției respective.

Intrarea persoanelor civile în unitatea sanitară se va face numai pe baza legitimației care să ateste calitatea de angajat al spitalului, sau a carnetului de voluntar.

Studenții (cu excepția studenților voluntari) vor avea acces numai în zona Amfiteatrelor 1, 2 și 3 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu