NE-A MAI RĂMAS O ȘANSĂ DE TĂMĂDUIRE

Distribuie pe:

Trăim vremuri nesigure, mai ales când un eveniment primejdios lovește întreaga omenire. Coronavirus provoacă neliniște și panică în rândul locuitorilor din mai multe țări. Unii spun că boala a venit datorită consumului de supă de lilieci și șarpe la proțap, delicatese alimentare pentru chinezi, alții spun că virusul COVID-19 ar fi scăpat dintr-un laborator militar pentru arme biologice. Deocamdată, nu se cunosc cu precizie sursele de proveniență, și, probabil, va mai trece mult timp până să se găsească leacul potrivit pentru eradicarea virusului. Mi se pare interesantă și opinia creștinilor, care spun că această încercare pentru omenire este provocată de buiecia omului, un semn că totul în această lume se plătește, că încălcarea normalității se pedepsește. Este bine să se citească în Sfânta Scriptură, la Cartea Facerii, Capitolul 19, despre Pieirea Sodomei. De mii de ani, omenirea petrece într-o destrăbălare, pentru care este pedepsită periodic. Blestemul neascultării ne încearcă în zilele noastre prin modificările climei. Blestemul crimelor din perioada revoluției culturale la chinezi, când mii de oameni au fost torturați, închiși, deportați este materializat prin apariția acestui virus ucigaș. Blestemul sângelui din războaiele Mafiei italiene este actual. Blestemul populației băștinașe din America, cucerite cu sabia în mâna dreaptă și crucea catolică iezuită în mâna stângă, cere dezlegare. Exemplele privind atrocitățile provocate de oameni pentru oameni, pot continua cu miile. Dar să revenim la noi, la românii din zilele noastre. Într-o țară dăruită de Dumnezeu cu toate bogățiile: aur, uraniu și tot felul de minereuri, petrol, gaz metan, păduri seculare, ape curgătoare, ogoare fertile, vii și livezi, grădini cu legume, lacuri cu pește, pășuni mănoase - Raiul de pe pământ, cu adevărat “Grădina Maicii Domnului”, unde curge lapte și miere. Culmea ironiei, în mod paradoxal, poporul drept măritor creștin este încercat de tot felul de nevoi, de nesiguranță, sărăcie, boală. Este strigător la cer să vezi cum dintr-o asemenea țară pleacă milioane de tineri, slugi și servitori la alte neamuri. Nimeni nu cunoaște cifra reală a celor plecați în lume, unii stabiliți fără acte legale, fără asigurări medicale, iar când încearcă disperați să se întoarcă acasă sunt opriți la graniță și trimiși înapoi. Nu este pedeapsă mai mare pentru neamul românesc decât aceea de a-și vedea fiii rătăcitori prin lume, să nu fie primiți acasă. Avem conducătorii pe care îi merităm. Am ajuns de batjocură cu “românii” care ne conduc țara. Blestemul sângelui vărsat în ziua sfântă de Crăciun ne încearcă de 30 de ani și nu știm când se va dezlega acest blestem. Țara este vândută, tinerii risipiți prin lume, mai nou ne încearcă și o molimă, o boală importată, de parcă nu ar fi suficient că importăm până și hârtie igienică, Coronavirus ne mai lipsea să importăm, fiindcă în rest avem de toate.

Se mai spune că isteria cu acest virus este provocată de niște forțe oculte și că gripa a fost și va rămâne o boală la modă în fiecare primăvară.

Mai avem o șansă de tămăduire prin rugăciune. Credincioșii adevărați, care cred în Iisus Hristos, Domn și Dumnezeu vindecător și tămăduitor, pot prin rugăciune să-și ferească sufletele de păcate pentru a nu transmite trupului suferință și urmașilor boală. Să ne curățim cugetele prin baia Spovedaniei și să gustăm Trupul și Sângele Mântuitorului din Sfânta Împărtășanie. Credința, Rugăciunea, Căința și Dezlegările de blesteme ne pot salva de toate încercările din această viață.

 

Lasă un comentariu