ISLANDA - ROMÂNIA ȘI ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21 SE AMÂNĂ!

Distribuie pe:

Toate meciurile echipelor naționale ale României vor fi amânate, din cauza epidemiei de Coronavirus care a izbucnit la nivel global. UEFA urmează să facă anunțul oficial săptămâna viitoare. Coronavirusul a lovit puternic și în fotbal. După ce mai multe meciuri s-au jucat fără spectatori sau au fost amânate, acum toate partidele naționalelor României se vor amâna. Sursele Telekom Sport indică faptul că, în frunte cu meciurile Islanda - România, din semifinala play-off-ului pentru calificarea la Euro 2020, și România U21 - Danemarca U21, din preliminariile pentru Euro 2021, niciuna dintre partidele pe care naționalele României le aveau programate în luna martie nu se vor juca. Acestea vor fi amânate, iar UEFA urmează să facă anunțul oficial săptămâna viitoare. Meciurile se vor disputa la o dată care urmează să fie stabilită de forul continental.

Rădoi și Mutu se pregăteau de debut

Proaspăt instalat pe banca naționalei mari a României, Rădoi se afla în fața primului său meci oficial, tocmai în play-off-ul pentru calificare la Euro, cu Islanda. De partea cealaltă, locul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei U21 a fost luat de Adrian Mutu, cel care se pregătea și el să debuteze ca selecționer al tricolorilor mici.

Chiricheș, Benzar, Radu și Mogoș, blocați în Italia

Recent, Mirel Rădoi a anunțat o listă lărgită cu stranierii pe care i-a conovocat pentru partida cu Islanda. Pe lista lui Rădoi se regăsesc și Vlad Chiricheș (Sassuolo), Romario Benzar (Perugia), Ionuț Radu (Parma) și Vasile Mogoș (Cremonese), toți legitimați la cluburile din Italia. Totuși, aceștia nu vor putea fi prezenți în Islanda din cauza epidemiei de coronavirus, după ce Italia a fost lovită puternic de COVID-19. De partea cealaltă, și islandezii au fotbaliști blocați în Italia. Emil Hallfredsson (Padova, Serie C) și Birkir Bjarnason (Brescia, Serie A).

 

 

Lasă un comentariu