JUDEȚUL MUREȘ - MOBILIZARE GENERALĂ ÎN LUPTA ANTI COVID-19!

Distribuie pe:

Prefectul județului, Mara Togănel: “Trebuie să combatem minciuni despre morți care nu există!”

“Este o perioadă grea și ați auzit n apeluri la responsabilitate. Unora le place, însă, jocul ieftin al manipulărilor. Din cauza lor, autoritățile sunt împiedicate să-și facă datoria. În loc să intervenim prompt, trebuie să dăm dezmințiri legate de false infecții în spitale. În loc să trimitem salvatorii acolo unde este nevoie de ei, trebuie să combatem minciuni despre morți care nu există. Opriți-i pe cei care sunt zvonaci de profesie. Sau, cel puțin, nu intrați în jocul lor. Informați-vă direct de la autorități. Ne facem datoria. Aveți încredere, noi avem în fiecare dintre dumneavoastră!

(...) În gestionarea situațiilor care apar, ținem cont de toate hotărârile specialiștilor la nivel central și avem un singur scop: protejarea sănătății mureșenilor.

Fac un apel la toți cei vizați de măsurile de autoizolare la domiciliu și carantinare, să respecte măsurile dispuse de autorități. Este atât în interesul lor, cât și al familiilor, prietenilor și comunității.

Totodată, fac o precizare pentru publicul larg: persoanele aflate în autoizolare sau carantinare nu sunt persoane bolnave, nu sunt pacienți. Acestea sunt persoane asimptomatice, iar la primele simptome, dacă acestea apar, vor fi transportați la spital pentru tratament de specialitate. Vă îndemn la responsabilitate și informare din surse oficiale!” (foto - DcNews)

Lasă un comentariu