„ÎMPREUNĂ VOM TRECE ȘI PESTE ASTA. VA FI BINE!"

Distribuie pe:

În această perioadă dificilă pentru noi toți, nu se vorbește despre altceva decât despre coronavirus, din motive evidente.

Noi ne continuăm activitățile în condiții cât mai apropiate de cele normale, cu unele ajustări care țin de siguranța și protecția sănătății b-unicilor din Căminul pentru persoane vârstnice Târgu-Mureș, precum și a angajaților.

Miercuri le-am povestit b-unicilor despre o fetiță din Italia, aflată în carantină, care a desenat un curcubeu și a scris pe el „Totul va fi bine!". Ideea a fost preluată și în România și le-am sugerat bunicilor să deseneze și ei un astfel de curcubeu (așa cum îl văd ei), apoi să lipească desenele pe ferestrele Căminului, la loc vizibil, pentru a colora cartierul și pentru a da speranță și optimism celor din jur!

Conștienți de importanța statului în casă, de respectarea regulilor impuse, bunicii doresc să transmită un mesaj: respectați îndrumările autorităților, stați acasă cât mai mult, nu intrați în panică, nu vă abateți de la regulile de igienă și păstrați-vă optimismul: „Împreună vom trece și peste asta. Va fi bine!"

Lasă un comentariu