LECTURA ONLINE, O OPȚIUNE PENTRU TIMPUL PETRECUT ÎN CASĂ

Distribuie pe:

O carte bună de beletristică ori de specialitate nu e chiar ieftină, costă, de obicei, între 30 și 80 lei, uneori chiar și mai mult. Nu oricine își permite să își cumpere câteva cărți pe lună. Lectura online este o alternativă gratuită, pe care o putem utiliza cu plăcere, mai ales în condițiile momentului, când ne ferim de coronavirus.

Am selectat, dintr-o impresionantă listă de cărți aflate pe internet, doar câteva titluri, cu mențiunea că volumele pot fi downloadate și folosite în uz personal, dar nu le putem redistribui, dar putem indica doritorilor de lectură site-ul respectiv. Nu trimitem ebook-ul. Așa e legal.

Așadar, iată câteva lecturi pentru toate vârstele și gusturile, aflate pe internet în limba română: “Dama cu camelii” de Alexandre Dumas - fiul; “Două aventuri ale lui Sherlock Holmes” de Arthur Conan Doyle; “Mândrie și prejudecată” de Jane Austen; “Marele Gatsby” de Francis Scott Fitzgerald; “Notre-Dame de Paris” de Victor Hugo; “Adam și Eva” de Liviu Rebreanu; “Adela” de Garabet Ibrăileanu; ““Arta războiului” de Sun Tzu; “Bel-Ami” de Guy de Maupassant; “Cei trei mușchetari” de Alexandre Dumas; “D'ale carnavalului” de Ion Luca Caragiale; “Din lumea celor care nu cuvântă” - Emil Gârleanu; “Doamna Bovary” de Gustave Flaubert; “Donna Alba” de Gib Mihăescu; “Hamlet” de William Shakespeare; “Idiotul” de F.M. Dostoievski; “Maestrul și Margareta” de Mihail Bulgakov; “Destin, libertate și suflet de Osho”; “Puterea secretă a sinelui” de Chuck Norris; “Colț Alb” de Jack London; “De veghe în lanul de secară” de J.D. Salinger; “Istoria Lumii” de Imanuel Geiss etc.

Bonus oferit de către prietenii de la liceunet.ro: “Gramatica limbii române”; “Epocile și perioadele literare”.

Iată că și internetul ne poate deveni un prieten de real folos!

 

Lasă un comentariu